1 0 lang="en-US"> „JOYMISS“ uskoro i u Budvi! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

„JOYMISS“ uskoro i u Budvi!

Read Time:1 Minute, 32 Second

JOYMISS je turski brend koji postoji na svjetskom tržištu vec 15 godina, franšize koje su rasprostranjene po cijelom svijetu – Italiji, Španiji, Holandiji, Belgiji, Švajcarskoj, Rusiji, Ukrajini, Južnoj Africi, Saudijskoj Arabiji itd. Prije dvije godine JOYMISS se pozicionirao i na crnogorskom tržištu. Butik JOYMISS nalazi se u tržnom centru City Mall u Podgorici.

Brend koji se prije dvije godine pojavio u Crnoj Gori za kratko vrijeme postao je omiljeno mjesto za kupovinu. Svi ljubitelji svjetskih modnih trendova u JOYMISS-u mogu pronaći svoju savršenu odjevnu kombinaciju – bilo da se radi o dnevnim ili večernjim odjevnim kombinacijama, ležernim ili elegantnim, odjeći za poslovnu modernu ženu ili odjeći za svečane događaje sa veoma pristupačnim cijenama. Trudimo se da prije svega kvalitetom usluga kao i cijenama privučemo pažnju damama.

Svaka odabranu odjevnu kombinaciju u JOYMISS-u možete upotpuniti velikim izborom nakita kao modnih dodataka.  Naša odjeća prilagođena je ženama svih dobi. Upravo bogat asortiman i raznovrsna ponuda je ujedno i najbolja garancija da i oni najizbirljiviji mogu pronaći odjevne kombinacije za sebe i aksesoar prilagođen svom stilu.

Za dvije godine poslovanja postali smo prepoznatljivi na crnogorskom tržištu i tako učvrstili svoj položaj.

Ovom prilikom najavljujemo i svečano otvaranje druge radnje JOYMISS 17-og novembra u Budvi u Rojal Garden centru. Cilj nam je da se u narednom periodu proširimo i na druge gradove Crne Gore u vidu maloprodajnih objekata.

Novom kolekcijom JOYMISS će se predstaviti 19-og novembra na crnogorskoj nedjelji mode – Mionetto Prosecco Montenegro Fashion Week-u. Prepoznavši kvalitet najprestižnije modne manifestacije u Crnoj Gori odlučili smo da se prvi put predstavimo u okviru iste, a predstavićemo 14 modela.

Kolekcija se sastoji iz dva dijela – jedan dio kolekcije za poslovnu, modernu ženu a drugi dio modela namijenjen je za posebne i svečane prilike.

JOYMISS kolekcija namijenjena je ženama koje žele da budu drugačije, primijećene i tako se izdvoje od ostalih.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version