“Afrodita” osvaja Balkan!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:48 Second

Mladi i perspektivni pevač koji nam dolazi iz Nemačke, Lunatic je pre par meseci uradio pesmu “Afrodita” koja je za kratko vreme skupila preko 160 000 pregleda na YouTube i postala veoma slušana po klubovima kako na Balkanu tako i u dijaspori.

Na zvaničnom instagram i facebook profilu Roberta Lunatic-a možemo videti brojne klipove gde publika uživa u “Afroditi” !

Lunatic je izjavio da je veoma ponosan na uspeh “Afrodite” i da redovno dobija poruke iz cele Evrope i da je vrtoglavi uspeh pesme prevazišao njegova očekivanja. Na leto planira novu pesmu koja će biti bravo iznenađenje za sve njegove pratioce. Na naše pitanje da li je možda neki duet u pitanju samo nam je odgovorio “Videćete!”

“Afrodita” je dobila pravu naslednicu u prelepoj Ljiljani Kutić, jedan od najtraženijih fotomodela na našim prostorima.

Ostaje nam da do leta slušamo “Afroditu” nadajući se da će njena naslednica doživeti bar isti ako ne i veći uspeh od nje!

LUNATIC – AFRODITA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Isplivao "sex" Bojana Tomovica

Bojan Tomovic (37) je neko ko je obeležio 2000e godine svojim hitovima “Na distanci”, “Nisam te zaboravio”, “S prijateljima na sto”, “Plava Motorola”, “Jugić”, “Nemoj da me ostaviš”, “Ode jedna dodju dve” “Ko je taj”, “JELA”, “Sanja”, i bas iz tog perioda od 2004 do 2010 nastale su ove vrele […]

Subscribe US Now