“Vjeruj i uspećeš”! Poznati hrvatski pevač smršao 80kg!

Semir Kaljic
0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Pozdrav Roberte, možeš li nam reći kako se u tebi probudila želja za ovim poslom?

Želja za ovim poslom mi se probudila tako što sam se borio sa kilogramima i što sam u roku 3 do 4 godine skinuo preko 80 kg, a imao sam 160.

Šta se desilo pa si se odlučio da promeniš način života ?

Pa desilo se to što sam odličio da se zdravo hranim i zdravo živim!

Iza tebe je veoma uspešna muzička karijera, ali ljubav prema fitness-u je bila jača i odlučili ste se za taj korak. Ispričajte nam malo više o tome?

Muzičku karijeru sam počeo prije par godina, mjenjao sam imena grupe su bile pa čak i imena kao sto je “Robby D” pa na kraju “Lunatic”, netko će me prepoznati pod pjesmom “Afrodita”, ali ljubav prema fitnessu je bio jača, volim ovaj sport možda jednoga dana odem na binu i osvojim koji pehar, ako Bog da.

Na Vasem instagram profilu objavili ste da saradjujete sa cuvenim trenerom Rade Panticem, kako je doslo do saradnje ?

Sa Radetom Panićem sam slučajno naletio jer sam radio i sa Hrvatskim bodybuilderom Miroslavom Kolobaricem Kobcem koji je također bio evropski prvak u 90 kg, i nakon dugo vremena naletio sam na čuvenoga Bodybuildera Radeta Panića, čovjek je odličan trener sto se tiče ovoga sporta. Sa njim imam dobru saradnju za dalje kao i sto je Balkan Stars koja je moj medijski partner u ovom sportu a cilj nam je Men’s physique ili Classic Bodybuilding !

Planovi za naredni period ?

Planovi za naredni period mi je također pomoći i drugima ljudima koji se žele baviti ovim sportom a i također pomoći kojima je najpotrebnije da izgube kilograme bez obzira naciju, vjeru slobodno mogu se javiti, sa zadovoljstvom ću svima izaći u susret!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mlađen Tošović učestvuje na Saboru narodne muzike 3.novembra!

RTS i Savez estradno muzičkih umetnika Srbije (SEMUS), organizuju sabor narodne muzike Srbije 3. novembra 2019. godine. Na saboru će učestvovati više od 20 novih kompozicija narodne muzike. Sabor pruža mladim talentovanim autorima, kao i proverenim kompozitorima da se oprobaju u ovom muzickom takmičenju. Za prvo, drugo i treće mesto, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now