2 0 lang="en-US"> Nikolija kao Tokio iz „La Casa de Papel“ u novoj pesmi „No Plaky“! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Nikolija kao Tokio iz „La Casa de Papel“ u novoj pesmi „No Plaky“!

Read Time:1 Minute, 16 Second

Pevačica Nikolija Jovanović obradovala je publiku novim spotom za pesmu „No plaky“ koji je prikazan na Made in Balkan Youtube kanalu.

Nikolija je vredno radila na novoj numeri pre korone, a tom prilikom je sarađivala sa Šerifom Francisom, kao i sa Gazda Pajom i Teodorom Pavlovskom.

-Spot sam snimala pre korone u Atini sa Šerifom. To je sedmi spot koji je on radio. Prvi je bio „Loš momak“. Nadam se da će se ljudima podjednako svideti, kao i svi do sada. Singl je radila Teodora, koja mi je već radila pesme. Prvi put sarađujem sa Gazda Pajom i stvarno mislim da je jedan freš, mladalački tekst. Uradili smo klupski benger, a opet je vesela pesma. Kombinacija svih zajedno je doprinela da projekat bude odličan. Pošto je klupska pesma, čekala sam da prođe korona da bih je izbacila – rekla je pevačica.

Ekranizacija Nikolijinog novog hita je posebno privukla pažnju fanova, koji su primetili da pevačica liči na čuvenu Tokio iz serije „La Casa de Papel“ sa novom frizurom.

-Da, to sam primetila i ja. To mi nije bila namera, nego je frizer koji je bio na setu imao tu periku i ja sam bila oduševljena. Ja uvek volim promene. To je bila stvarno jedna vau promena za mene – objasnila je Niki.

Jovanovićeva je najavila još dve pesme, koje će uskoro objaviti.

-Imam još dva spota, koja sam snimala u Izraelu, pre nego što se desio karantin. Vrlo brzo će i oni izaći – dodala je pevačica.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version