NEBOJŠA KOTLAJIĆ: VEĆINSKI SAM VLASNIK SVOG ŽIVOTA!

1 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

– Ružni periodi čine sastavni deo svačijeg života i kada je nešto ružno, to mora da prođe. Kada prođe, onda dolazi to nešto lepo, a ja sam nedavno postao i ujak. Jedna zaista lepa stvar posle nekih dvadeset godina ne baš prijatnih situacija. Nadam se da su ta ružna vremena iza mene, da su prošla. Ali sam i srećan što sam ipak većinski vlasnik svog života, izjavio je novinar RTS-a Nebojša Kotlajić, gostujući u net radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” koja se emituje na “TopVibe” radiju.


Međutim, ono što je posebno nasmejalo autora, urednika i voditelja emisije Nenada Škundrića je neočekivani komentar poznatog novinara:

– Nadam se da nismo “udavili” slušaoce, pošto mi reče jedna komšinica da je tvoj radio veoma slušan u tom delu Vojvodine, čak mi je pomenula i brojna mesta. I naziv emisije ti je dobar, originalan. A moram da priznam da sam se kod koleginice Duške Vučinić detaljno informisao i o emisiji, ali i o tebi, s obzirom na to da je ona gostovala prošle srede. Sigurno na prstima jedne ruke mogu da se nabroje moja televizijska i radijska gostovanja i samo sam želeo da budem upućen. Odbijam gostovanja i to nije nikakva tajna, rekao je na kraju Nebojša i nasmejao sve u studiju, ali svakako i pohvalio rad Nenada Škundrića. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

„Baraba mekog srca“: Novi album najavljen „Bambinom“

Poznatog pjevača i umjetnika Nenu Murića ne trebamo posebno predstavljati. „Baraba mekog srca iz komšiluka“, kako ga već mnogi prepoznaju po istoimenom hitu, srca nam je već odavno osvojio pjesmama „Stope da ti ljubim“, „Boli duša“, „Pustinja“, i mnoge druge. Prije nešto manje od dva mjeseca, Neno je publici poklonio […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now