1 0 lang="en-US"> NEBOJŠA KOTLAJIĆ: VEĆINSKI SAM VLASNIK SVOG ŽIVOTA! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

NEBOJŠA KOTLAJIĆ: VEĆINSKI SAM VLASNIK SVOG ŽIVOTA!

Read Time:1 Minute, 5 Second

– Ružni periodi čine sastavni deo svačijeg života i kada je nešto ružno, to mora da prođe. Kada prođe, onda dolazi to nešto lepo, a ja sam nedavno postao i ujak. Jedna zaista lepa stvar posle nekih dvadeset godina ne baš prijatnih situacija. Nadam se da su ta ružna vremena iza mene, da su prošla. Ali sam i srećan što sam ipak većinski vlasnik svog života, izjavio je novinar RTS-a Nebojša Kotlajić, gostujući u net radijskoj emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem” koja se emituje na “TopVibe” radiju.


Međutim, ono što je posebno nasmejalo autora, urednika i voditelja emisije Nenada Škundrića je neočekivani komentar poznatog novinara:

– Nadam se da nismo “udavili” slušaoce, pošto mi reče jedna komšinica da je tvoj radio veoma slušan u tom delu Vojvodine, čak mi je pomenula i brojna mesta. I naziv emisije ti je dobar, originalan. A moram da priznam da sam se kod koleginice Duške Vučinić detaljno informisao i o emisiji, ali i o tebi, s obzirom na to da je ona gostovala prošle srede. Sigurno na prstima jedne ruke mogu da se nabroje moja televizijska i radijska gostovanja i samo sam želeo da budem upućen. Odbijam gostovanja i to nije nikakva tajna, rekao je na kraju Nebojša i nasmejao sve u studiju, ali svakako i pohvalio rad Nenada Škundrića. 

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version