1 0 lang="en-US"> MLAD, PERSPEKTIVAN I PRE SVEGA HUMANITARAC, BOBA NOVAKOVIC (FOTO) - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

MLAD, PERSPEKTIVAN I PRE SVEGA HUMANITARAC, BOBA NOVAKOVIC (FOTO)

Read Time:1 Minute, 30 Second


U plejadi kompozitora, autora i izvođača koji se masovno sve više pšojavljuju na našoj sceni, ne možemo a da ne primetimo da se od svih izdvaja mladi autor, kompozitor a od skoro I pevač, Boba Novaković
Boba Novaković rođen je u Novom Sadu 02. februar 1996 , srpski je pevač, tekstopisac, kompozitor i audio inženjer. Rođen u Zrenjaninu, u kom je i odrastao ali se zbog tadašnje karijere košarkaša preselio u Beograd, veoma rano, sa nepunih 17. godina gde je proveo narednih 5 godina pre prebacivanja u Novi Sad gde se i stacionirao. Muzikom je počeo da se bavi prvo ih hobija još u periodu osnovne škole, koja je posle prerasla u njegov jedini i primarni posao. Boba je još kao jako mlad radio svoje prve pesme, i počeo da snima i producira za druge izvođače. Radio je sa dosta izvođaca iz raznih izdavačkih kuca poput Granda, IDJ-a, Toxic-a… Svoju prvu ozbiljniju kompoziciju uradio je sa svojih 18. godina.

Boba nema striktno određen žanr i ne želi sebe da etiketira, smatra da u svakom muzičkom žanru može da se snađe. Boba je s početkom 2020. godine počeo da radi na svojoj pevakkoj karijeri takođe ali iza sebe ima stotine pesama koje je pevao pre toga. Bobu smatraju za jednog od najperspektivnijih mladih umetnika,kažu da će njegove fenomenalne vokalne sposobnosti tek isplivati na videlo.
Boba je takođe odradio i dva hita za populanog Zokija Šumadinca, prva je Mon cheri a druga je Alibi koju je Zoki odradio sa starijim sinom Bojanom R.
Boba Novaković je snimio još jedan singl pod nazivom Playboy.

Tekst je radio lično Boba Novaković I Dejan Jerkov a muziku za istoimenu pesmu je takođe radio Boba. Spot radio mladi momak iz Nisa Zeezy.
Definitivno mlade i snažne energije su se poklopile, stoga očekujemo novi hit u najavi.

Happy
2 67 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
1 33 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version