0 0 lang="en-US"> essence noviteti za kreiranje modernih ljetnjih look-ova! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

essence noviteti za kreiranje modernih ljetnjih look-ova!

Read Time:53 Second

Svjež ten, sjajne usne i savršen izgled trepavica – to je san svake kraljice ljepote. Iz essence kozmetike na ovo poručuju: “Neka se snovi ostvare!”, uz nove proizvode iz njihovog asortimana za proljeće/ljeto 2021. Naravno, sve ovo dolazi bez okrutnosti nad životinjama, cruelty-free – od sastojaka do gotovog proizvoda.

Ove sezone fokus je očito na formuli “Clean Beauty “, bilo za nove kozmetičke proizvode ili popularne bestselere. Vjerni motu “Manje je više”, essence kozmetika koristi što manje sastojaka kontroverznih sirovina u proizvodnji Clean Beauty proizvoda, posebno izbjegavajući upotrebu PEG veza, parabena i mikroplastičnih čestica. Istovremeno, koriste što veći udio prirodnih sastojaka i podržavaju proizvodnju održivog palminog ulja.

Ali to nije sve: za još više zabave s make-upom i kreativnim izgledom, inovativniji proizvodi s ažuriranjem pronalaze svoj put do beauty polica. A za one koji žele više, uzbudljivi tutorijali, cool video zapisi i zanimljive vijesti iz essence svijeta mogu se pronaći na kanalima društvenih mreža i web stranici www.essence.eu. Noviteti će do kraja ovog mjeseca biti dostupni u svim “Cosmetics” marketima.  

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version