0 0 lang="en-US"> Saopštenje za medije - #SKINISMORETHANSKIN - La Roche-Posay otkriva kako problemi sa kožom utiču na javno zdravlje - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Saopštenje za medije – #SKINISMORETHANSKIN – La Roche-Posay otkriva kako problemi sa kožom utiču na javno zdravlje

Read Time:48 Second

Uzimajući u obzir da oko 2 milijarde ljudi širom sveta pati od problema sa kožomLa Roche-Posay kao vodeći dermokozmetički brend u svetu, sproveo je naučno istraživanje i došao do zaključka da problemi sa kožom idu mnogo dublje ispod njene površine i da mogu razviti brojna socio-psihološka stanja kao što su anksioznost, depresija, nisko samopouzdanje, nedostatak ambicije, asocijalnost. 

U želji da podigne svest o ovim tegobama, ali i da pokaže da dermatologija može da promeni živote ljudi, brend je pokrenuo kampanju kojom poručuje #SKINISMORETHANSKIN.

Kako izgleda život osoba koje imaju problema sa kožom – saznajte OVDE od onih koji su se ogolili do kože, dok više informacija i fotografije možete pronaći u saopštenju u prilogu.

Pozivamo vas da se pridružite pokretu #skinismorethanskin i ohrabrite druge da podele svoju priču i iskustva jer – svaki naš problem može biti nečije rešenje!

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version