5 0 lang="en-US"> JOVANA VULETIN ZA BALKAN STARS : "Planovi su da se od septembra krene sa školom manekena i modela koju radim kroz kampanju edukacije sa mojom matičnom modnom agencijom" (FOTO) - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

JOVANA VULETIN ZA BALKAN STARS : “Planovi su da se od septembra krene sa školom manekena i modela koju radim kroz kampanju edukacije sa mojom matičnom modnom agencijom” (FOTO)

Read Time:2 Minute, 42 Second

Kako ste se odlučili baviti manekenstvom, koja je to bila “inicijalna kapisla” koja se desila da krenete tim putem? Možete nam reći neke Vaše projekte na kojima ste radili ?

Pozdrav Vama i vašim čitaocima. Kao i sve u životu, važan je momenat. Sve što nam se desi nenadano i spontano daleko je lepše i produktivnije od onoga što potajno želimo. Nije da nisam želela da moj životni put bude moda,pista,fotografija. Svi imamo neke snove kada smo mladi. Meni se posrećilo da se sasvim slučajno nadjem na mestu gde sam sada, i pravo da vam kažem živim svoj san.

Gde sebe vidite za 10 godina?

Moje ambicije dosežu daleko više od perioda od deset godina (smeh). Trudim se da ne planiram previše, da se dobre stvari, kao što sam navela na početku dešavaju spontano i bez nekih prevelikih planova. Ono što znam sigurno jeste da se vidim srećno udata, zaljubljena, i puna entuzijazma za dalji rad i napredovanje. Ljubav je emocija koja sruši sve barijere koje vam život stavi na put kako bi ih prošli i krenuli dalje. Rad sa decom, edukacije, humanitarni rad, napredovanje, svakako su moj cilj koji ću iz godine u godinu da realizujem.

Možete li nam reći neke Vaše projekte na kojima ste učestvovali ?

U ovom poslu stalno napredovanje je recept za uspeh. Kroz ovih par godina otkako sam počela da se bavim modelingom radila sam mnoge reklamne kampanje za domaće i inostrane brendove,razne spotove,humanitarne kampanje, koje su ostavljale poseban utisak i pokretač da nastavim sa daljim radom u ovom poslu kroz pomoć drugima. Ove godine prijavila sam se za program koji organizuje jedna naša domaća modna agencija i nadam se da ću do kraja godine postati licencirani edukator na polju mode i manekenstva. Cilj mi je da deci, naravno i odraslima, ponudim kompletnu edukaciju u smeru profesionalnog pristupa modnoj industriji prenetu sa svetskih modnih programa

Poslednji projekat na kojem ste radili je pesma Baneta Paunovića, kako je došlo do saradnje i kako ste zadovoljni saradnjom?

Mislim da su nam se energije spojile, znam da je za taj spot bilo angažovano nekoliko devojaka koje su kako saznajem kasnije polako otpadale kao opcija, ako se svide producentu ne svide se Banetu, ako se svide Banetu stilista ih ne vidi svojim okom u toj ulozi. Izgleda da mi se opet posrećilo (smeh). Snimanje je bilo opušteno, nisam ni jedan sekund osetila neku presiju ili tenziju, da vam iskreno kažem smejali smo se tokom celog snimanja tako da je produkt svega ona čista emocija bez neke preterane glume.

Planovi za naredni period ?

Planovi su da se od septembra krene sa školom manekena i modela koju radim kroz kampanju edukacije sa mojom matičnom modnom agencijom. Humanitarni rad je neizostavan za dalje, u saradnji sa fondacijom „Humanist“ krećemo u projekat „Stop govoru mržnje i nasilja na internetu“ tako da ću,koliko mogu, pokušati da u moje ime i saradnjom sa dosta javnih ličnosti, pokrenem temu na ovaj vid nasilja gde nam se deca psihički i fizički povredjuju zbog verbalnog nasilja.Kako je bogu hvala, tema Korone malo zastala mnoge reklamne kampanje su u toku kao i muzički spotovi. Radiće se i tokom leta tako da Vas obaveštavam o svim daljim projektima kada za to dodje vreme

Happy
1 100 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version