1 0 lang="en-US"> SPREMNA ZA NAJLUĐU ZABAVU, INDIRA COLONIA DOLAZI NA PORT - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

SPREMNA ZA NAJLUĐU ZABAVU, INDIRA COLONIA DOLAZI NA PORT

Read Time:1 Minute, 24 Second

Ne propustite najbolju zabavu u gradu .

Indira Levak, zaštitno lice grupe Colonia, već je preko dve decenije na našoj estradnoj sceni i poznata je po neiscrpnoj energiji i vedrom duhu.

“ Jedva sam čekala da se ponovo družimo dragi ljudi moji. Partyji na Portu uvijek su bili energični, a ovog ljeta su najenergičniji i najglasniji. Kako smo se ludo proveli prošli put, jedva čekam srijedu i sve ćemo ponoviti “ poručuje Indira. Prvačica koja nikad bolje nije izgledala i koju publika već godinama prepoznaje po najboljoj zabavii , obećava nam koncert i party za pamćenje.

Kada je prije mesec dana imala koncert klub je bio premali za sve one koji su hteli da uživaju u zabavi kakvu samo Indira ex Colonia zna prirediti. Zato ovaj put rezervišite svoje mesto na vrijeme jer svaki put je to fešta za pamćenje, prepuna energije i veselja.

“ Glazba je moj život , volim stvaranje glazbe , pjevanje, ali najljepše na svijetu mi je pjevati s mojom publikom. Energija koju od publike dobijem na koncertima daje mi snagu da budem najbolja. Port, jedva čekam zapjevati s vama , čekam vas u srijedu i i vjerujte da će to biti najbolji party koji možete zamisliti. Ja sam spremna , a za najluđu zabavu trebate mi vi dragi ljudi. Port, srijeda 18.8. Vidimo se ”.

Već u petak na ovom mestu za dobru zabavu biće zadužen Dženen Lončarević

Ovaj iskusni muzičar provešće vas sigurno kroz užarene talase noći, poklanjajući vam najlepše pesme, melodije i stihove. Dženan je poznat po svojim vrhunskim nastupima, kao i velikim hitovima “Putnička”, “Cvete beli”, “Laku noć” i mnogim drugim. Očekuje se neponovljiva zabava i atmosfera koja se može meriti sa onom na najboljim svetskim mestima za provod!

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version