1 0 lang="en-US"> TIYANA MILENKOVIĆ : "Porodica je najvažnija stvar na svetu i uz nju se može graditi uspešna karijera" - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

TIYANA MILENKOVIĆ : “Porodica je najvažnija stvar na svetu i uz nju se može graditi uspešna karijera”

Read Time:1 Minute, 42 Second

Karijeru si gradila samostalno, uz pomoć svoje porodice, kako si uspela da dodješ do mesta gde si sada?

To je bio jedan timski rad kao iza svakog uspešnog biznisa. Da nije moje porodice neke stvari bi išle brže, a neke se nikada ne bi dogodile. Porodica je najvažnija stvar na svetu i uz nju se može graditi uspešna karijera . Ona predstavlja bazu i izvor pozitivne energije. Oni me podržavaju I pomažu koliko je to u njihovoj moći. Kada pogledam iza sebe zadovoljna sam i ništa ne bih promenila.

Smatraš li da se estrada posle Korone promenila ?

Neki segmenti su se promenili, dinamika posla se promenila naročito angažmani vezani za inostranstvo. Taj deo smo baš osetili i “veliki” i “mali”. Mnogo karijera je otišlo u nekom drugom pravcu, pa I moja. Komlikovanije je doći do novca I napraviti dogovore oko izdavaštva I emitovanja pesama, ali ja ne želim da odustanem.  Možda ide sve sporije, ali je moguće. Naoružali smo se strpljenjem.

Svake godine brojna takmičenja oko nas na estradno “nebo” izbacuje puno “novih lica”. Kakvo je tvoje mišljenje o pomenutim takmičenjima?

Mislim da je dobro što postoje takva vrsta takmičenja iz razloga što mnogo talentovanih ljudi i dece nemaju mogućnost da dođu do većih auditorijuma kako bi se predstavili. Ja zivim pored Beograda u Pančevu i meni su mnoge stvari bile na dohvat ruke . Nisam učetvovala ni u jednom takmičenju jer me to nikada nije zanimalo. Imala sam svoj put i bila svoj na svom. Taj put može biti teži ali mislim da imam veću slobodu.

Nedavno si uradila novu pesmu, “Lažov i dama”, da li si zadovoljna uspehom pošto na kanalu imaš skoro pola miliona realnih pregleda?

Naravno da sam zadovoljna s obzirom da je ovo prva pesma koja je postavljena na moj kanal. Prethodna dva singla sam izdala za Grand produkciju. Ovaj singl sam odlučila da postavim na moj kanal I da izgradim isti jer smatram da je to u ovom momentu učinkovitije, što se i pokazalo do sada.

Happy
1 100 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version