( ! ) Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/balkanstars/public_html/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002392640{main}( ).../index.php:0
20.0003394128require( '/home/balkanstars/public_html/wp-blog-header.php ).../index.php:17
30.388367370064require_once( '/home/balkanstars/public_html/wp-includes/template-loader.php ).../wp-blog-header.php:19
40.395367636160include( '/home/balkanstars/public_html/wp-content/themes/seek/single.php ).../template-loader.php:106
50.395367636160get_header( $name = ???, $args = ??? ).../single.php:10
60.395367636536locate_template( $template_names = [0 => 'header.php'], $load = TRUE, $load_once = TRUE, $args = [] ).../general-template.php:48
70.395367636632load_template( $_template_file = '/home/balkanstars/public_html/wp-content/themes/seek/header.php', $load_once = TRUE, $args = [] ).../template.php:745
80.395567672168require_once( '/home/balkanstars/public_html/wp-content/themes/seek/header.php ).../template.php:810
90.585170138776do_action( $hook_name = 'seek_action_get_breadcrumb' ).../header.php:276
100.585170139152WP_Hook->do_action( $args = [0 => ''] ).../plugin.php:517
110.585170139152WP_Hook->apply_filters( $value = '', $args = [0 => ''] ).../class-wp-hook.php:348
120.585170139904seek_get_breadcrumb( '' ).../class-wp-hook.php:324
130.587070295496breadcrumb_trail( $args = ['container' => 'div', 'show_browse' => FALSE] ).../template-functions.php:128
140.588870364864Breadcrumb_Trail->trail( ).../breadcrumbs.php:41
150.589570367032sprintf( $format = '<a href="https://balkan-stars.com/2022/05/hello-smile-proizvodi-u-sluzbi-vaseg-osmijeha%ef%bf%bc/" itemprop="item">%s</a>', $args = '<span itemprop="name">Hello Smile proizvodi u službi vašeg osmijeha!</span>' ).../breadcrumbs.php:252

Hello Smile proizvodi u službi vašeg osmijeha!

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:4 Minute, 7 Second

Pod uticajem nauke, a inspirisan vašim osmijehom, HelloSmile donosi budućnost u oblasti bijeljenja zuba i oralne higijene. Ideja je bila jednostavna: željeli su da izmame što više osmijeha, kao i da kreiraju proizvode koji omogućavaju brzo, bezbolno, a efikasno izbjeljivanje zuba. Vjerovali su da postoje mnogo bolji načini od tradicionalnog bijeljenja zuba. Zato su zajedno sa ekspertima pažljivo birali sastojke i lansirali revolucionarnu PAP formulu bez peroksida.

Preko 150.000 zadovoljnih korisnika potvrdilo je da su Hello Smile must-have proizvodi koji zadržavaju osmijeh tokom čitavog dana. Zato mnoge poznate ličnosti, blogeri, influenseri koji brinu o svom izgledu koriste Hello Smile i iznova se njemu vraćaju. Hello Smile koristi isključivo najkvalitetnije sastojke, vitamine i minerale, koji na neinvazivan način izbjeljuju zube. Pažljivo odabrani sastojci omogućavaju korišćenje i kod osjetljivih zuba i desni. Klinički je testirano i naučno dokazano da njihova PAP formula čini vaše zube bjeljim i jačim. Radujemo se da vam u nastavku pokažemo šta imaju u ponudi.

HELLO SMILE OLOVKA

PAP (formula bez peroksida) HelloSmile olovka revolucionarna je u oblasti izbjeljivanja zuba. Ne sadrži hidrogen-peroksid i obogaćena je prirodnim sastojcima vitamina Aloe vere, nara i kamilice, kao i mineralima hidroksiapatita i kalijum – nitrata koji čuvaju unutrašnju i spoljašnju strukturu zuba. HelloSmile olovka ne prouzrokuje iritaciju desni već djeluje dvostruko: dovodi do brzih i dugotrajnih rezultata uz očuvanje zubne gleđi. Kompletna njega i bijeljenje zuba dostupni su u obliku HelloSmile olovke koja je dizajnirana kao džepno rešenje i možete je koristiti bilo kad i bilo gdje. Posebno je namijenjena osobama sa osjetljivim ustima i desnima.

Tri moćna sastojka, jedna napredna formula za jačanje, izbjeljivanje i zaštitu zuba: Poslije godina istraživanja i razvoja, napravljena je formula za izbjeljivanje koja kombinuje revolucionarne performanse sa formulacijom na nivou stručnjaka. Hidroksiapatit (HAp) obnavlja zaštitni sloj vaših zuba i mijenja izgubljene minerale sa površine zuba. Klinički je dokazano da ftalimidoperoksikaproična kisjelina (PAP) efikasno izbjeljuje zube bez izazivanja osjetljivosti ili iritacije desni. Kalijum citrat pomaže u oslobađanju već postojeće osjetljivosti i pruža dugoročnu zaštitu od spoljašnjih stimulansa koji izazivaju nelagodnost.

Primjena: Operite zube. Pokrenite mehanizam na olovci i u tankom sloju nanesite gel na zube. Držite širok osmijeh jedan minut. Narednih 30 minuta ne konzumirajte hranu, piće i cigarete. Ponavljajte ovih nekoliko koraka 14 dana. A onda pozdravite svoj najbjelji i najsvjetliji osmijeh do sada.

Prednosti olovke za izbeljivanje zuba: Instant rezultati, sadrži gel za 30 tretmana izbjeljivanja i dopire i do najteže dostupnih mjesta.

AKTIVNI UGALJ – BLACK EDITION

Inovacija brenda HelloSmile je aktivni ugalj u prahu obogaćen nutrijentima koji čiste zube od naslaga i nečistoća, usporavajući nastanak karijesa i razmnožavanje bakterija. Ova moćna kombinacija aktivnih sastojaka vezuje se za površinske fleke i plak, što olakšava uklanjanje tamnih mrlja izazvanih hranom i pićem, poput kafe, čaja, crnog vina, kao i od cigareta. Pored svih ovih benefita, HelloSmile aktivni ugalj efikasno izbjeljuje zube pružajući dugoročniji efekat bjeline.

Aktivni ugalj je vjekovima poznat kao prirodno sredstvo za izbjeljivanje zuba. Hello Smile formula je obogaćena biljkama i sastojcima koje čiste zube od naslaga i nečistoća, podižu pH vrijednost, usporavajući nastanak karijesa i razmnožavanje bakterija. Cimet posjeduje antibakterijsko svojstvo i uništava štetne bakterije koje se nalaze u ustima. Ulje mente se koristi u zubarskoj praksi kao lokalni antibakterijski agens, koji je koristan protiv streptokoka i laktobacila. Takođe se koristi u hrani, pićima, ljekovima protiv kašlja i kozmetičkim kremama. Limunska mirta deluje umirujuće i dezinfekciono. Štiti sluzokožu usta i osjetljive desni. Himalajska so bijeli zube i jača desni zahvaljujući visokom sadržaju kalijuma. Ulje smirne je odlično za nježne i upaljene desni, štiti sluzokožu i usporava nastanak karijesa.

Klinički je dokazano da HelloSmile aktivni ugalj posjeduje antibakterijsko svojstvo, uništavajući štetne bakterije koji su glavni uzročnik bolesti zuba i usne duplje. Black Edition – aktivni ugalj je 100% prirodan, 100% veganski proizvod, netestiran na životinjama.

Kako se koristi Hello Smile aktivni ugalj? Oprati zube. Pokvasiti četkicu vodom a nakon toga je utapkati u aktivni ugalj i blagim kružnim pokretima istrljati zube. Ostaviti ugalj na zubima 3 minuta kako bi ugalj imao dovoljno vremena da se veže za površinske mrlje na zubima. Temeljno isperite usta vodom, a nakon toga koncem pažljivo očistite ostatak ukoliko se zadržao između zuba. Postupak ponavljajte svako veče nakon redovne higijene zuba, a za optimalne rezultate minimum 3 puta nedjeljno.

LED APARAT

HelloSmile Wireless LED tehnologija dizajnirana je da izbijeli zube za samo 16 minuta. Moćna LED tehnologija pruža najbrže moguće rezultate bijeljenja, sprečavajući osjetljivost zuba i desni. Sa 16 LED aktivatora, uređaj ubrzava proces bijeljenja brže nego ikada prije.

Kako se koristi LED aparat? Prije korišćenja operite zube. Nanesite gel u tankom sloju na sve zube. Aktivirajte aparat i držite ga u ustima 16 minuta. Ponavljati tretman 14 dana pa napraviti pauzu od 7 dana pa ponoviti treman.

Konačno, dostupno vam je kućno rešenje za izbjeljivanje zuba za koje će vam vaš osmijeh biti zahvalan. Zato, obezbijedite zdrav i lijep osmijeh koristeći Hello Smile proizvode za svakodnevnu rutinu!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"Gori slavljenica": Evo kako je Kaća Grujić proslavila 30. rođendan u krugu bliskih ljudi

Folk pevačica Katarina Grujić proslavila je svoj 30. rođendan u krugu najbližih prijatelja i porodice u jednom prestižnom beogradskom lokalu. Kaća je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, koja je svoju karijeru ostvarila nakon poznatog muzičkog takmičenja. Trenutno je u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem iz kog su pre […]

Subscribe US Now