3 0 lang="en-US"> BSTARS MODELS ANDREA GRBA : "Za 5 do 10 godina vidim sebe kao ostvarenu osobu, kao uspešnog marketing menadzera. I naravno ostvarenu majku,ženu" ! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

BSTARS MODELS ANDREA GRBA : “Za 5 do 10 godina vidim sebe kao ostvarenu osobu, kao uspešnog marketing menadzera. I naravno ostvarenu majku,ženu” !

Read Time:1 Minute, 11 Second

Predstavi se …

Andrea Grba, rođena u Podgorici i imam 20 godina.

Jedna si od najpoznatijih zaštitnih lica BStars Models, koja je tajna “božanske lepote”?

Tajna je u tome sto treba zračiti pozitivnom energijom jer gdje ima pozitive tu ima i ljepote. Naravno, trudim se što se tiče izgleda da napredujem jer niko od nas nije savršen, svi imamo mane koje moramo sami ispraviti i doći do savršenstva.

Po profesiji si …

Bavim se modelingom, trenutno u Crnoj Gori,ali cilj mi je da idem dalje.

Bstars Models je najmladja modna agencija koja u sklopu BS Media ” puca na visoko”, da li imate želju da se oprobate u nekoj emisiji ili možda pak vidite sebe pored modela vidite sebe i kao možda “marketing mendžer”?

Jeste Bstars Models je jedna predivna modna agencij ,koja sve više i više napreduje uz prelijepe mlade talente. Imam par zelja,da vidim sebe kao marketing menadžera u budućnosti, želim u svemu da se oprobam a cilj mi je da ostvarim sebi ove želje.

Gde sebe vidiš za 5 a gde za 10 godina?

Za 5 do 10 godina vidim sebe kao ostvarenu osobu, kao uspešnog marketing menadzera. I naravno ostvarenu majku,ženu…

Zamisli želju i reci nam, jer mi smo tu da je ostvarimo?

Želim da Balkan Stars kuća bude na vrhu, medju najboljima. Takodje želim da se svi potrudimo i ispunimo ovu moju želju, zajedničkim snagama!

POSETI SAJT

Autor Maya Barovic
Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
1 100 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version