1 0 lang="en-US"> Anastasija se seli u Španiju? Ceca: Saznala sam iz medija - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Anastasija se seli u Španiju? Ceca: Saznala sam iz medija

Read Time:1 Minute, 12 Second

Svetlana Ceca Ražnatović i njena kćerka Anastasija apsolutni su hit gdje god da se pojave nakon što je mlada pjevačica krenula da se ozbiljno bavi muzikom i gradi karijeru.

Činjenica da je popularna Tasa maltene preko noći postala zvijezda u usponu Ceci i te kako prija, mada je svjesna da je početak njene karijere znatno drugačiji u odnosu na period kada je ona postala popularna.

“Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vijesti koje ne možeš da stigneš da demantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero”, istakla je Ceca za Republiku.

Povod ovih riječi bilo je pisanje pojedinih medija u Srbiji u vezi sa tim da se Tasa seli za Španiju, gdje će navodno živjeti sa dečkom Nemanjom Gudeljom, kao i da je vrijeme za udaju.

“Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu”, rekla je Ceca.

izvor CDM

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version