3 0 lang="en-US"> KOFER LJUBAVI #5 - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

KOFER LJUBAVI #5

Read Time:2 Minute, 7 Second

E, “bato” moj, ona je još davno nosila nekakav “kofer ljubavi” koji je vremenom postao ofucan, baš kao i ona.​

Bila mi je simpatična kada sam kao klinac saznao za nju, ali uvidevši da dotična nema više od dva hita, smorila me žestoko.​

Bez obzira na sve, bila je veliko ime, i u onoj zemlji u kojoj se ja nisam rodio, pa sam poželeo da je ispoštujem i ugostim u svojoj emisiji.​

Inače, da razjasnimo jednu stvar, pa protumačite kako god želite. Nikada, ali nikada do gostuju ne dolazim preko PR-a, već DIREKTNO. Onako kako se i bavim svojim poslom. Bilo je nekih izuzetaka, ali takva saradnja mi je ostala u lepom sećanju.​

Dobio sam broj od dotične, prosledio producentu svoje emisije koja je nazvala. Međutim, na telefon se javio njen PR koji je počeo nešto da proserava. Tu se prekida naša komunikacija jer nije bio takav dogovor.

Ubrzo je nastao haos, da je to “koferče” poslalo poruku producentu moje emisije kako će sve reći meni i da ću ja reagovati.

Ej “koferče”, zabole me da reagujem zbog ljudi koji se ne drže dogovora i koji su umišljeni i bezobrazni.

Nakon tog kratkog “nesporazuma”, obratila mi se i rekla kako se ponovo čula sa producentkinjom i da će rado gostovati u mojoj emisiji, na to sam joj odgovorio, “ne znam šta si se dogovorila sa njom, ali u mojoj emisiji sve dok je ja budem vodio nećeš nikada gostovati i sa velikim zadovoljstvom ću te zabraniti gde god to budem mogao”.

A zašto sam tako otresito odreagovao, bez obzira što me i znaju kao takvog? Razlog je jednostavan, došao sam u posed njenim porukama koje je razmenjivala sa pevačicom koja “Pjesmom zove”.

Koferče je negde, ovako napisala:

– Ma, šta oni misle, ko smo mi, to je nepoštovanje, jedno veliko nepoštovanje, mi smo toliko toga postigli, naša karijera, a šta su oni, mi smo imena za njih … “

Da si meni to napisala vratio bih te na fabričko podešavanje budaletino jedna. Nalupetala si se u poruci neistinama koje ću predati sudu. Jer to proseravanje više nije ni za štalu, ali jeste za tebe, mislim štala, pa zapevaj i za pojas zadeni kravama i ostalim umilnim životinjskim bićima. Samo pazi da “ne prospeš mleko”.

I tako dalje, ne pišu mi se njena proseravanja. Dan nakon toga oglasila se i voditeljka koja često ide “Balkanskom ulicom” takođe rekavši da “koferče” nikada neće biti gost u njenoj emisiji. Onda je lepo sve utihnulo, “koferče” je iza scene, povremeno zapeva za neku partijsku publiku, i čiča miča, gotova priča.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
2 100 %
Exit mobile version