2 0 lang="en-US"> „GUESS“ predstavio šarmantnu novu kolekciju! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

„GUESS“ predstavio šarmantnu novu kolekciju!

Read Time:3 Minute, 35 Second

Jeste li spremni za prelazak iz živopisne jeseni na niske temperature koje nam sprema dolazeća zima? Slavni američki modni brend „Guess“ u svojoj najnovijoj kolekciji nudi hit komade koji će vam pomoći da vaša zimska garderoba bude sve, samo ne monotona. Niske temperature i hladni dani polako nam stižu, a dozu inspiracije za stvaranje kreativnih i zanimljivih modnih kombinacija pronašli smo upravo u šarmantno – gamuroznoj novoj Guess-ovoj kolekciji. Za vrijeme hladnijih dana važno je da odjeća koju nosimo bude ugodna i topla, ali ništa manje važan nije ni estetski dio, koji ćete sigurno zadovoljiti sa Guess komadima.

U novoj kolekciji, uz klasične komade u crnoj i bijeloj boji, koje možete nositi u različitim prilikama i lako kombinovati s drugom odjećom i modnim dodacima, prisutni su i topli zemljani tonovi, bordo i bež boja, odnosno boje koje su svake sezone simbol elegancije i istovremeno trendi, urbanog stila.

Odakle početi? Od jakni, naravno. Bilo da volite udobne perjane jakne ili navijate za vječitu klasiku i kapute, definitivno je da će ovi komadi biti osnova vaše jesenje garderobe. Za poslovni look, možete izabrati fantastičnu bijelu jaknu ili kaput sa eko krznom, koji će učiniti da izgledate moderno, atraktivno i moćno gdje god se pojavite. Posebno je aktuelan tzv. shearling model jakne, koji spada u najpoželjnije komade sezone. Topla kratka jakna je must have svake zimske sezone, bez obzira na trendove. Sportski logo model prilagodiće se s lakoćom svakom outfitu. Ukoliko preferirate ležerniji stil, ne možete pogriješiti sa kaputom u maslinastoj boji, dok smo za ljubitelje šik i glamuroznijih izdanja, odabrali braon kaput sa resama, koji ne može proći nezapaženo. Osim što su u trendu, ovi modeli biće najbolja zaštita u hladnim zimskim danima. Poigrajte se slojevima i kombinujte ih uz meke džempere, košulje, farmerke, pa čak i trenerke.

Kako nam je street style sa ulica Milana i Pariza nedavno potvrdio, zemljani tonovi su jedan od najvećih trendova ove zimske sezone. Boja koja je s jeseni i tokom zime u najvećem centru pažnje, svakako je braon. Neki idu toliko daleko da tvrde da je braon zapravo nova crna, a svi znamo koliko je crna vanvremenski klasik. Kao što je uvijek popularna all black kombinacija, tako su moderni i all brown outfiti, gdje je jedino bitno voditi računa da sve braon nijanse budu tople. Ova boja veoma je atraktivna i nosiva, a savršeno se kombinuje sa takođe veoma poželjnom i aktuelnom – bež bojom. Braon komadi djeluju luksuzno, skupo i sofisticirano, pa će kvalitetan komad odjeće u ovoj boji, vaš stajling svakako podići na viši nivo.

Upadljiva i elegantna bordo boja još je jedna od boja koje će obilježiti ovu sezonu, a ujedno je i boja koja je oduvijek predstavljala simbol elegancije i prefinjenosti. Bordo ili burgundy boja je koju Francuskinje obožavaju, pa vjerujemo da ćete inspiraciju za kombinovanje komada u ovoj boji pronaći na Instragram profilima pariških trendseterki. Bez obzira da li više volite smjelu bordo ili jarku nijansu crvene – ova boja je savršena da oživite svoju garderobu za hladno vrijeme. Možete je kombinovati sa crnom i bojom pijeska, a, ako ste dovoljno smjeli, i sa narandžastom i maslinastozelenom. U nastavku smo za vas odarali nekoliko upečatljivih bordo komada iz nove Guess kolekcije, kao i smjele komade sa kojim bismo ih kombinovali.

Stil ne gradimo samo odjevnim komadima, već i izborom modnih dodataka koji podižu outfite i daju im savršenu dozu glamura i svježine. Sa dolaskom hladnijih dana, fokus u odijevanju lako se može prebaciti na potragu za dobrim kaišem i čizmama, ali i izbor torbe može biti posebno važan kako biste pokazali vaš lični stil. Što se tiče aksesoara, pravi izbor ove sezone biće čizme i cipele sa snažnom notom predimenzioniranosti, u braon boji i sa prepoznatljivim logom brenda, dok torbama dominiraju mali modeli, ruksaci s upečatljivim logom, kao i torbice preko jednog ramena. Iz nove „Guess“ kolekcije izabrali smo najljepše aksesoare koji će akcentovati, finiširati i učiniti svaki vaš styling unikatnim.

Prateći filozofiju brenda, Guess i ove sezone inspiraciju crpi iz trenutnih trendova, ali i klasičnih stilova, i njihovom kombinacijom stvara ekskluzivan izbor upečatljivih komada koji odišu jedinstvenom Guess privlačnošću. Vaše favorite potražite u Guess mono brend radnji u BIG shopping mallu i Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Nikšiću, Kotoru (shopping mall „Kamelija“), Budvi i Baru, na online shopu fashionandfriends.com i kroz F&F aplikaciju.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version