1 0 lang="en-US"> Učvrstite kožu uz najslađeg trenera: predstavljamo vam FOREO BEAR! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Učvrstite kožu uz najslađeg trenera: predstavljamo vam FOREO BEAR!

Read Time:4 Minute, 39 Second

Službeni početak zime se bliži, a to znači i uživanje u aktivnostima koje će nas zabavljati kada dani postanu kraći i usvajanje navika koje će dobro djelovati na naše zdravlje i samopouzdanje. Švedski beauty tech brend FOREO, kao idealnog saveznika čvrste, zdrave i mladalačke kože u zimskim danima vidi malen, ali moćan BEAR uređaj, koji će se u samo tri minuta pobrinuti da vaša koža bude čvrsta kao nikad prije.

BEAR koristi napredne mikrostruje i T-Sonic ™ pulsacije kojima vježba čak 65+ mišića na vašem licu i vratu. Uz prilagodljive mikrostrujne treninge lica i patentirani Anti-Shock Sistem™, BEAR je najefikasniji i najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu. Da li ste znali da 43 mišića na licu i 26 mišića na vratu prirodno gube tonus i čvrstoću starenjem? Možda imate milion izgovora da ne uspijete – ali sada uz Bear vaša koža to nema. Nudeći iste mikrostrujne tretmane za lice koji se mogu naći u poznatim spa centrima, BEAR vam omogućava da uživate u kompletnom, profesionalnom spa danu u udobnosti svog doma. Mikrostruja je siguran i bezbolan način za učvršćivanje kože i definisanje crta lica, a dvije mikrostrujne sfere BEAR uređaja omogućavaju istovremeno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno. Najbolji dio? U ovom treningu za lice možete uživati gdje god i kad god to poželite, a vaša kože će nakon njega zablistati!

Igor Spina, generalni direktor kompanije FOREO za Južnu Evropu, komentariše kako kategorija BEAR uređaja za definiciju lica predstavlja savršenu dopunu inovativnom FOREO portfoliu: “FOREO je prepoznat kao svjetski lider u inovativnim skintech rešenjima zahvaljujući kultnom asortimanu LUNA proizvoda za čišćenje i masažu lica, nakon kojeg je uslijedio fenomen pametnog nanošenja maski za lice s linijom UFO uređaja. S BEAR asortimanom ponovno smo revolucionirali industriju, pa sada svojim kupcima možemo ponuditi i uređaj svjetske klase u kategoriji “Face Fitness” kako bismo im omogućili zdravu, zategnutu i naizgled mlađu kožu. Snažna tehnologija BEAR čini sigurnim uređajem koji učvršćuje i tonira kožu u udobnosti vašeg doma.”

Karakteristike

Pametno mikrostrujno toniranje lica:Uz raznovrsne mikrostrujne treninge lica, BEAR je vaš lični trener kada god to poželite. Mikrostrujama prelazeći preko kože lica utiče na izgradnju kolagena, obnovu elastina i zatezanje lica električnim strujama koje oponašaju prirodne procese vašeg tijela.

Anti-Shock System™:BEAR poseduje patentirani Anti-Shock ™ sistem koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svijetu. Napredni senzori mjere otpor kože na elektricitet, a zatim automatski prilagođavaju intenzitet kako bi se eliminisala mogućnost šoka.

T-Sonic™ pulsacije: Patentirane T-Sonic™ pulsacije prodiru duboko u pore kako bi poboljšale cirkulaciju, eliminisale toksine i ublažile napetost lica, što rezultira glatkom, mekšom i sjajnijom kožom.

Pametni švedski dizajn: Ergonomski oblik savršeno odgovara svim oblinama i konturama lica. Oblikovan od ultra-higijenskog silikona, BEAR pruža djelotvorne tretmane na nivou spa centra, kao i do 90 upotreba po USB punjenju, bez ikakvih dodatnih dodataka.

Provodljivi mikrokapsulski serum: Hidratantni SERUM SERUM SERUM bezbjedno prenosi mikrostruju sa BEAR uređaja na vašu kožu. Za optimalnu provodljivost nanesite tanak sloj prije upotrebe BEAR-a i masirajte dok se potpuno ne upije.

Kako se koristi BEAR uređaj?

Osušite BEAR, a zatim pažljivo očistite i osušite lice kako ne bi bilo ostataka. (Svako ulje na vašem licu onemogućava mikrostruju, čineći je neefikasnom.) Umasirajte SERUM SERUM SERUM na sva područja koja želite da tretirate do potpunog upijanja. Pritisnite dugme da biste aktivirali BEAR. Svijetla ispod dugmeta označavaju intenzitet mikrostruje. Da biste promijenili intenzitet, brzo pritisnite taster jednom za svaki nivo. Opciju T-Sonic™ isključite dvostrukim pritiskom na dugme. Pristupite različitim intenzitetima mikrostruja putem aplikacije. Lagano pritisnite obije metalne sfere na lice, a zatim lagano klizite po licu i vratu. Obije mikrostrujne sfere treba da dodiruju vašu kožu u svakom trenutku. Za najbolje rezultate laganim pritiskom prevlačite BEAR polako pokretom prema gore. Kada završite sa tretmanom, pritisnite i držite dugme 3 sekunde da biste isključili uređaj. Ukoliko želite, nanesite bilo koji drugi proizvod za njegu kože po vašem izboru.

“Manji brat”: dostupan i BEAR mini!

Slično kao i sa UFO uređajem za maske, tako i BEAR dolazi i u manjoj varijanti, pa je dostupan BEAR mini. Podižući “face fitness” na viši nivo, ovi moćni i jedinstveni uređaji učvršćuju i definišu kožu lica za mladalački i zategnut izgled. BEAR uključuje rutinu “Total Facial Knockout”, masažu jagodica, čela, vrata i brade, unaprijed programiranu u aplikaciji FOREO For You, a BEAR mini rutinu “Contour Cardio”, takođe unaprijed programiranu u aplikaciji. Razlika je u dimenziji proizvoda, kao i nivoima intenziteta mikrostruje. Dok BEAR ima 5 nivoa, BEAR mini koristi 3. Osim toga, dok BEAR uređajem možete tretirati cijelo lice i ciljano, BEAR mini nudi samo opciju ciljanog tretmana. BEAR dolazi u prepoznatljivim Fuchsia i Mint nijansama, a BEAR mini u Pearl Pink i Lavander bojama.

U kombinaciji sa adekvatnom njegom, masaža lica zaista može da doprinese zdravijoj koži blistavijeg izgleda. Smanjićete nadutost i učvrstiti kožu lica, a budući da ćete se pritom osloboditi napetosti, ne postoji niti jedan razlog da već danas ne počnete da uživate u ovom opuštajućem ritualu i vremenu koje ćete odvojiti samo za sebe. Jedino na šta stručnjaci brenda upozoravaju jeste da pazite jer možete postati zavisni od vašeg novog omiljenog treninga, koji garantuje odličnu „kondiciju“ lica – zategnuće i ojačati kožu, ujednačiti njen ton i oblikovati konture lica.

BEAR linija proizvoda sa pratećim serumom, kao i ostali proizvodi iz asortimana beauty-tech brenda FOREO, koji je svojim naprednim skincare gadgetima donio revoluciju u kućnu njegu lica, dostupna je u Crnoj Gori, i to  na Multicom i Cosmetics prodajnim mjestima.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version