2 0 lang="en-US"> "DISNEY VILLAINS" by essence limitirana kolekcija: See the beauty in everyone! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

“DISNEY VILLAINS” by essence limitirana kolekcija: See the beauty in everyone!

Read Time:3 Minute, 35 Second

Nova sisterlove kolekcija “Disney Villains” by essence inspirisana je Disneyevim likovima Evil Queen, Ursula i Scar. Ova kolekcija ima za cilj inspirisati i ohrabriti ljude u skladu s motom: “Vidjeti ljepotu u svakome”. Eklektični izbor proizvoda nudi sve što srce ljepote može poželjeti: od visokopigmentiranih paleta sjenki, highlightera i njege kože do obaveznih artikala za usne. Osim toga, limitirana Disneyjeva kolekcija takođe ima odgovarajuće četkice za apliciranje proizvoda. Elegantan, razigran, moćan ili ekstravagantan: sve je moguće, jer kolekcija Disney zasigurno će vam pružiti očaravajuće look-ove!

 

Disney Villains inspired by essence paleta sjenki za oči

Disneyjev osjećaj dokle god seže pogled: nadahnute Zlom kraljicom i Ursulom, Disney Villains palete sjenki za oči imaju 14 boja za stvaranje dugotrajnog, individualnog izgleda. Raspon boja odgovara likovima. Paleta inspirisana Zlom kraljicom dolazi u šarenim nijansama, a paleta inspirisana Ursulom u nijansama od ružičaste do lila. Šlag na torti: neke od visokopigmentiranih nijansi sjeniki ukrašene su odgovarajućim logotipom koji privlači pažnju! Osim toga, sjenke imaju i ugodan miris vanile! Da vam pomognu da vidite ljepotu u sebi, palete su inspirisane oblikom ogledala iz naših dragih bajki.

Disney Villains Evil Queen inspired by essence I LOVE EXTREME Volume Maskara

Nevjerovatne trepavice u nekoliko sekundi? Definitivno moguće za sve koji su na svoje trepavice nanijeli Disney Villains Evil Queen I LOVE EXTREME Volume Maskaru! Bez potrebe da pitate ogledalo: svaka pojedinačna trepavica obložena je teksturom zahvaljujući izuzetno velikoj vlaknastoj četkici, stvarajući volumen u nevjerovatnim dimenzijama. Još bolje, duboka crna stvara kontrast i čini da oči sijaju!

Disney Villains Ursula inspired by essence četkica za sjenku za oči

Pravi izbor četkice ključan je za savršen make-up očiju. Dakle, dobro je što je essence četkica za sjenku inspirisan Disney Villains Ursula sada dostupan za savršeno nanošenje tekstura u prahu. Zahvaljujući svojim mekim sintetičkim čekinjama, nježna je, ali precizna na kapcima, omogućavajući vam stvaranje raznih make-up lookova. Istaknuto? Ljubičasta drška četke ima metalni trokraki dizajn à la Ursula.

 

Disney Villains Evil Queen inspired by essence ELECTRIC GLOW colour changing ruž za usne

Apsolutno čarobno – Disney Villains ELECTRIC GLOW ruž za usne već izgleda sjajno! Ima prekrasan kristalni izgled u ružičastoj boji. Metalik pakovanje inspirisano je Zlom kraljicom, a odlična stvar je i to da mijenja boju jer je pH-reaktivan. Ne samo da pojačava prirodnu boju usana, već ima i njegujući učinak.

Disney Villains Scar inspired by essence četkica za blendanje

Disney Villains Scar četkica za blendanje upotpunjuje vašu kolekciju četica. Meke, sintetičke čekinje olakšavaju blendanje sjenki i tvrdih bora – može se postići savršen izgled šminke! Četkica za blendanje  dolazi s metalnim ogrebotinama na ručkama i odmah nas podsjeća na zlikovca Scara.

 

Disney Villains inspired by essence Maxi rumenilo

Disney Villains Maxi rumenilo pravo je čudesno sredstvo za svjež izgled tena. Svojom svilenkastom teksturom dočarava blistav izgled – na potpuno prirodan način. Dvobojna rumenila u prahu dolaze u nijansama prašnjave ruže (rumenilo inspiriaano Evil Queen) i smeđim nijansama boje (rumenilo inspirisano Ursulom) – tako da možete odabrati savršenu nijansu koja odgovara vašem tipu kože.

Disney Villains Evil Queen inspired by essence četkica za lice

Ljubiteljke ljepote će posebno uživati u četkici za lice inspirisanoj Disney Villains Evil Queen. Zahvaljujući mekim, sintetičkim vlaknima i kosom obliku, četkica je savršena za nanošenje i blendanje bronzera i rumenila. Obožavateljima Disneyja takođe će se svidjeti dizajn na dršci četke – metalni dizajn Evil Queen čini je pravim magnetom za poglede.

 

Disney Villains Evil Queen inspired by essence serum za lice

Svjež ten kao iz bajke? Disney Villains serum za lice je upravo ono što tražite. Hidratantna tekstura gela osvježava kožu i brzo se upija ne ostavljajući tragove. Serum inspiriaan Zlom kraljicom takođe sadrži hranjivu ružinu vodicu. Apsolutni vrhunac su prekrasni vodeni biseri koji dopunjavaju bajkoviti serum. Govoreći o prekrasnom: pakovanje je као iz snova, jer serum inspiriran Zlom Kraljicom dolazi u cvjetnom dizajnu.

Disney Villains Evil Queen inspired by essence krema za ruke

Suhe ruke? Ne više. Disney Villains krema za ruke by essence ostavlja vašu kožu svilenkastom i mekom u svakom trenutku. Krema se upija bez osjećaja lјepljivosti i pruža intenzivnu vlažnost zahvaljujući sastojcima bademovog ulja u kremi inspiriсanoj Zlom Kraljicom: svježi matičnjak u verziji inspiriсanoj Zlom Kraljicom osigurava da krema za ruke ne samo da privlači pažnju izgledom, već i mirisom.

 

Proizvodi iz “Disney Villains” limitirane kolekcije dostupni su u svim „Cosmetics“ marketima.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version