1 0 lang="en-US"> Ljilja Jakšić : "Zaista sam prijatno iznenadjena porukama podrške i pregršt divnih komentara koje dobijam svakodnevno na račun ove pesme." - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Ljilja Jakšić : “Zaista sam prijatno iznenadjena porukama podrške i pregršt divnih komentara koje dobijam svakodnevno na račun ove pesme.”

Read Time:1 Minute, 5 Second

Godina iza nas je možemo reći jedna od najuspešniji u Vašoj karijeri, kako bi opisali godinu iza nas ?

Prethodna godina je svakako najuspešnija na mome profesionalnom putu. To je godina u kojoj sam uspela da svoju prvu pesmu „Ledena kraljica“ predstavim publici i na koju sam jako ponosna. U toj godini se krije mnogo truda, rada i ulaganja kako bih uspela da napravim prvi korak na estradnom putu i stanem iza predivne pesme, koja je pokupila simpatije velikog dela publike i koju ću promovisati u narednom periodu.

“Ledena kraljica” je pronašla put do slušalaca, kako ste zadovoljni uspehom pesme ?

S’ obzirom da je pesma „Ledena kraljica“ imala tek prvu promociju u Grandovoj emisiji veoma sam zadovoljna komentarima gledalaca. Svesna sam da je naredni korak (promocija pesme) jako bitna kako bi doprela do što većeg broja ljudi i uspela da osvoji nova srca publike. Zaista sam prijatno iznenadjena porukama podrške i pregršt divnih komentara koje dobijam svakodnevno na račun ove pesme. Nadam se da će tako i ostati.

Da li imate negde pored zdravlja i sreće, neku posebnu želju koju bi volela ostvariti u ovoj godini ?

Što se tiče želja u narednom periodu, pored zdravlja i sreće, priželjkujem veliki uspeh moje prve solističke pesme i nadam se novim poslovnim ponudama.

Veliki pozdrav svim Vašim čitaocima.

Vaša Ljilja!

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version