2 0 lang="en-US"> CAMPER: Autentična obuća jedinstvene estetike! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

CAMPER: Autentična obuća jedinstvene estetike!

Read Time:1 Minute, 20 Second

Prva asocijacija na španski brend Camper je nesumnjiva hrabrost da se istupi iz zone komfora, ispoljena kroz smjele nove stilove obuće. Stoga, ne čudi što je od male porodične proizvodnje, nastale na Majorki, izrastao u planetarno popularni brend. Camper kreira autentičnu obuću sa ciljem skretanja pažnje na ljepotu miksa običnog i izvanrednog, usmjeravajući pažnju na estetiku i siluete. Kolekcija za jesen/zimu donosi raznovrstan asortiman modela za predstojeću sezonu, kojom podjednako dominiraju elegantni i casual modeli kvalitetne i zabavne obuće koja se razlikuje od svega na tržištu.

Ponuda je raznovrsna, od klasičnog stila i tamnih nijansi, do vedrih boja i od ležernih cipela koje plijene pažnju dizajnom, kombinacijom boja i vrhunskim kvalitetom utkanim u svaki model, do patika s naglašenim detaljima bez kojih je ove sezone gotovo nemoguće zamisliti efektan outfit.

 

Među najpoželjnijim modelima iz ljetnje kolekcije su papuče Brutus, koje se podjednako dobro uklapaju u elegantni i ležerni stil oblačenja.

 

Za ljubitelje minimalizma, model patika Pelotas XLF u bijeloj boji osvaja kvalitetom i pročišćenim, ali dovoljno upečatljivim dizajnom. Za one koji vole neobične dezene, pravi izbor je model Runner Up.

 

 

Svaki komad kolekcije pažljivo je osmišljen, ostajući vjeran prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda. Zahvaljujući urbanom, kosmičkom dizajnu, Kobrah sandale predstavljaju pravi statement komad koji se podjednako dobro uklapa sa elegantnom i ležernom odevnom kombinacijom. Izrađen od gume, ovaj model predstavlja pouzdanog saputnika za svaku vrstu avanture.

 

Vaše Camper favorite potražite u Fashion&Friends radnjama u Podgorici (shopping mall BIG Fashion, Nikšiću, Kotoru (shopping mall „Kamelija“), Budvi i Baru, kao i na online shopu fashionandfriends.com i putem istoimene aplikacije.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version