2 0 lang="en-US"> PREDSTAVI SE SVJETLANA DŽINIĆ "Prednosti modelinga su mnoge od otkrića jednog sasvim novog svijeta do ulaska u nešto novo i po meni jako interesantno" - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

PREDSTAVI SE SVJETLANA DŽINIĆ “Prednosti modelinga su mnoge od otkrića jednog sasvim novog svijeta do ulaska u nešto novo i po meni jako interesantno”

Read Time:1 Minute, 36 Second

Za početak predstavi se?

Svjetlana Džinić, imam 18 godina, živim u Gradišci, srednja sam škola (Gimnazija), po zanimanju učenik 

Kada ti se javila ljubav prema modelingu i koliko dugo si u modelingu?

Ima par godina da me je stvarno zaintrigirao modeling i sve oko njega, slikanja, modne revije i čitav taj svijet je za mene kao jedna velika scena na kojoj sam zeljela da nastupam, u modelingu nisam dugo, nisam bila u nekim odredjenim agencijama.

Koje su prednosti, a koje mane modelinga po tebi?

Prednosti modelinga su mnoge od otkrića jednog sasvim novog svijeta do ulaska u nešto novo i po meni jako interesantno, s druge strane mana je odvojenost od svoje sredine kada se stvarno posvetimo modelingu, vrijeme koje provedemo ali koje se na kraju isplati.

Ko ti je uzor na domaćoj, a ko na stranoj sceni?

Na domaćoj sceni nemam bas neki uzor, ali na stranoj Gigi Hadid i Irina Shayk

Da li si bila učesnik nekog modnog takmičenja?

Bila sam učesnica na takmicenju Miss BiH za Miss svijeta, prošla sam dalje u 15 finalistkinja
Bstars Models je najmladja modna agencija koja obećava veliki uspijeh.

Bstars Models je najmladja modna agencija koja obećava veliki uspijeh. Kako je došlo do toga da odabereš baš našu agenciju da bude tvoja vodilja?

Za agenciju sam saznala od Zorane, koja je direktor i menadžer, njena posvećenost svojoj agenciji me je ubjedila kako bi ona mogla da ostvari ne samo moj već i nečiji drugi san te sam zbog toga odlucila da izaberem ovu agenciju.

Šta očekuješ od naše agencije?

Od ove agencije očekujem disciplinu, rad kao i zabavu, jer pored odgovornosti i truda i rada uvijek treba malo i da se zabavimo.

I za sam kraj, šta bi poručila našim čitaocima?

Poručila bih svima prvobitno da se i oni prijave u ovu agenciju, te takođe da ne odustaju od svojih snova, ako stvarno nešto žele da se trude da to i ostvare.

Happy
2 67 %
Sad
0 0 %
Excited
1 33 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version