1 0 lang="en-US"> NAJBLIŽI ZABRINUTI ZA PEVAČEVO ZDRAVLJE! Bojan Marović se SRUŠIO NA BINI, lekari mu savetovali da otkaže koncert! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

NAJBLIŽI ZABRINUTI ZA PEVAČEVO ZDRAVLJE! Bojan Marović se SRUŠIO NA BINI, lekari mu savetovali da otkaže koncert!

Read Time:1 Minute, 9 Second

Bojan Marović je neko ko je ovo leto proveo više radno nego odmarajući se i upravo to ga je dovelo do toga da samo sat i po vremena pre velikog koncerta u Petrovcu, završi u Hitnoj pomoći. Pevaču je naglo pozlilo i srušio se na generalnoj probi.

Njegovi muzičari su brzo reagovali, pa su pevača odmah odvezli do Hitne. „Sve je u redu. Mogao sam i lošije proći. Stigao me je umor, jer mi je ovo leto baš krcato. Skoro da sam konstantno ili na bini ili u automobilu. Ali sada sam ok. Zahvaljujući lekarima, uspeo sam odraditi koncert i ovom prilikom im se moram zahvaliti. Nije ništa strašno, samo moram da odmorim, tako da nema mesta za brigu i paniku“ – rekao je pevač, pa nastavio.

Pevač je ovim još jednom pokazao koliki je profesionalac, jer iako su ga lekari savetovali da otkaže koncert, on je to odbio i izašao na binu, a mnogobrojna publika, koja je te večeri bila na koncertu, nije mogla predpostaviti kakva drama se sa Marovićem odigrala samo dva sata ranije.

Na preporuku lekara, Bojan je uzeo nekoliko slobodnih dana, pa je morao otkazati neke ugovorene nastupe, a već ovih dana ga čeka povratak u Srbiju, gde će nastaviti rad u studiju na novim pesmama, kojima će publiku obradovati ove jeseni, a zatim koncerti u Brocinu, Makedoniji i Crnoj Gori.

Foto Instagram.com/bojanmarovicofficial Privatna arhiva

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version