2 0 lang="en-US"> Njegujte grudi uz revolucionarne Booby Tape proizvode - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Njegujte grudi uz revolucionarne Booby Tape proizvode

Victoria's Secret has posted a photo on Instagram with the following remarks: Ready to go strapless? From soft & lacy to light-as-air, we’ve got you covered. Swipe to see our most popular styles! #KeepUpTheSexy Twitter, 2018-03-02 11:22:28. Photo supplied by insight media. Service fee applies. NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 364807029, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÖFFENTLICHUNG IN BÜCHERN UND BILDBÄNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media

Read Time:4 Minute, 51 Second

Starenje je nužno, ali kojom brzinom će se odvijati, srećom, ipak je opcionalno. Brigom o sebi, kako iznutra tako i spolja, moguće je djelimično usporiti tok vremena i produžiti mladost. Kada je riječ o licu, tu smo nekako najosjetljiviji. Znamo da previše sunca i pušenje mogu, između ostalog, doprinijeti starenju kože lica, no jeste li ikada razmišljali o tome što ubrzava starenje grudi? Nažalost, grudi stare zajedno s ostatkom našega tijela. S godinama, ligamenti dojke, poznati kao Cooperovi, koji pružaju podršku grudima i pomažu im da zadrže oblik, mogu se rastegnuti, što rezultira opuštenim grudima. Taj se proces naziva ptoza (grčki: “pasti”). Kada se Cooperovi ligamenti istegnu, tkivo grudi pada na donji dio dojke, a punoća gornjeg dijela se smanjuje. Rezultati su obješenost, gubitak tonusa i volumena.

Istraživanje sprovedeno na Sveučilištu u Kaliforniji pokazalo je da grudi stare dvije do tri godine brže od ostatka tijela. Na slabljenje vezivnog tkiva i gubitak kolagena, što rezultira opuštenim grudima, utiču različiti faktori, kao što su genetika, starenje, velike promjene tjelesne težine, porođaj, dojenje, menopauza, ali i svakodnevne životne navike. Koža grudi je podložna istim silama gravitacije kao i koža tijela, oštećenjima od sunca, hiperpigmentacijama, smanjenju produkcije kolagena, suvoći, borama… Osim toga, tako je lako zaboraviti njegovati ovaj dio tijela. Sastojci koji će vam biti dragocjeni saveznici su vitamin C, koji podstiče stvaranje kolagena i pomaže u prevenciji i uklanjanju pigmentacije, kao i  vitamini B3 i A (retinol), koji mogu pomoći u popravljanju oštećenja od UV zračenja.

Smatramo da je zdravlje grudi zanemareno i želimo da svima poboljšamo razumijevanje nježne njege koja je potrebna za osetljivu kožu na dojkama. Na kraju, želimo da njegu grudi učinimo dijelom režima ljepote svake žene! Zato vam u nastavku predstavljamo inovativne Booby Tape proizvode, kojima ćete biti oduševljeni! Proizvode možete da poručite preko Instagram profila Glow Baby ili istoimenog sajta.

Miracle Pink Breast piling

Piling je posebno formulisan sa ružičastim kristalima himalajske soli. Ove sitne čestice nježno uklanjaju dosadne, mrtve ćelije kože i čuvaju vašu kožu od masnih ostataka. Ovaj čudesni ružičasti piling za grudi takođe nježno čisti kožu, održavajući je mekom i čistom za obnovljen izgled.  Ružičasta himalajska so potiče iz planinskog lanca Himalaja, od Kine do Indije. Dugo cijenjen zbog svojih ljekovitih prednosti, smatra se da je jedna od najčistijih soli na zemlji. Kristali himalajske soli sadrže minerale, dovoljno male da ih naše tijelo i koža apsorbuju, pružajući koži nevjerovatne terapeutske prednosti. Sadržaj hroma može pomoći kod akni, a sadržaj cinka pomaže u zarastanju ožiljaka tako što reguliše aktivnost lojnih žlijezda. Potpuno prirodno, vegansko, bez okrutnosti, nije testirano na životinjama i proizvedeno u Australiji.

Pink Clay Breast Mask

Maska za grudi od australijske ružičaste gline kaolin dizajnirana je za detoksikaciju vaših grudi i dekoltea, kao i da pomogne u smanjenju mrlja na koži dok uklanja nečistoće.  Maska je savršena za balansiranje kože pod stresom i osjetljive kože, jer stvara mladalački izgled sa vrhunskom hidratacijom i čvrstoćom kože. Njegova hidratantna svojstva pomažu da se koža grudi hidrira i poboljša ukupna tekstura kože.

Firming Breast Lotion

U Booby Tape-u, posvećeni su tome da žene izgledaju i osjećaju se najbolje! Njihovo istraživanje je pokazalo da žene imaju 3 glavne problematične brige u vezi sa izgledom svoje kože: strije, gubitak čvrstoće – posebno u predjelu grudi i celulit. Stvorili su naučno dokazanu formulu trostrukog dejstva neprženog shea putera, ekstrakta sjemena avokada i bentonita za hidrataciju, učvršćivanje i jačanje delikatne kože grudi, smanjenje pojave celulita i strija! Najbolje funkcioniše kada se koristi maskom za grudi od ružičaste gline i čudesnim ružičastim pilingom za grudi.

Anti wrinkle Silicone Chest jastučić

Recite ćao borama sa novim silikonskim jastučićem za grudi protiv bora! Tretman preko noći osmišljen da ispravi i spriječi bore na grudima uzrokovane oštećenjima od sunca, prirodnim starenjem i spavanjem na boku. Savršeno pristaje za sve tipove grudi i sprečava nastanak bora povećanjem formiranja kolagena.

Kako se koristi:

Korak 1: Operite i osušite kožu temeljno, ne stavljajući hidratantne kreme. Uklonite jastučić sa plastične folije i nanesite ga na područje grudi. Nosite ga preko noći ili samo 30 minuta.

Korak 2: Silikonski jastučić za grudi protiv bora je za višekratnu upotrebu (20 – 30 upotreba)! Nježno skinite jastučić, operite ga i ostavite da se osuši na vazduhu kako biste ga mogli koristiti iznova i iznova. Za najbolje rezultate preporučuje se da ga koristite 3-4 puta nedeljno.

Korak 3: Da biste odložili jastučić, zalijepite ga licem nadolje, na plastično pakovanje u kojem ste dobili.

Svima nam je dobro poznato da šminkanjem ističemo već postojeću ljepotu, ali i prikrivamo određene nedostatke na licu i tijelu. Pravilnim pokretima, pravilnim odabirom profesionalnih i stručnih lica, kao i odabirom dobre šminke, rešavamo veliki broj problema sa kojima se susrijećemo. Pojam šminkanje je široki termin, koji obično vezujemo za lice i eventualno vrat, kao sastavni i produženi dio lica. Međutim, tu se nekako spontano nadovezuje naš dekolte, koji, isto kao i lice, treba u svakom momentu da izgleda privlačno i zavodljivo. Ukoliko vaše grudi nisu previše bujne i obdarene, drage devojke, ne gubite nadu! Nije sve izgubljeno. Pitate se kako? Uz pomoć malo šminke, tj. uz konturisanje dekoltea.

Lagano nanesite Booby Tape Illuminating Bronzer preko željenog dijela tijela da biste postigli savršen bronzani izgled! Ovaj bronzer za tijelo se može koristiti na cijelom tijelu, uključujući i lice! Dostupan je u dvije nijanse: latte i cimet (za tamniji sjaj odlučite se za nijansu cimeta). Ako konturišete grudi, bronzer stavite između  njih, tako da prati rub dojke i razmažite ga četkicom. Za kraj malo bronzera nanesite na ključne kosti i dio oko vrata. Booby Tape Brush je luksuzna, meka četka za bronzer koja vam daje finiš koji želite kada ga nanosite. Napravljena je od najkvalitetnijeg materijala za glatku i besprekornu primjenu.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version