1 0 lang="en-US"> VEROLJUB JEFTIĆ : ULOGE SA ŽARKOM LAUŠEVIĆEM U SERIJI " KORENI" I ULOGA SVETOG ĐORĐA U FILMU " ZVONA NOTR DAMA " OBELEŽILE DOSADAŠNJU KARIJERU... - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

VEROLJUB JEFTIĆ : ULOGE SA ŽARKOM LAUŠEVIĆEM U SERIJI ” KORENI” I ULOGA SVETOG ĐORĐA U FILMU ” ZVONA NOTR DAMA ” OBELEŽILE DOSADAŠNJU KARIJERU…

Read Time:1 Minute, 32 Second

U  Zrenjaninu smo prisustvovali snimanju jednog od najvećih filmskih i televizijskih projekata Lordana Zafranovića, po scenariju Arsena Diklića  ”  Djeca Kozare ” , u kojem pored mnogih poznatih glumaca sa prostora bivše Jugoslavije pojavljuje se i Veroljub Jeftić.

Veroljub Jeftić poznat po ulogama  u serijama i filmovima   ” Čizmaši “,  ‘ Koreni “, ” Vojna akademija”, ” Urgetni centar ” , ” Slatke muke “,  ” Tajna vinove loze “, ” Iza rešetaka ‘,  ” Jugoslovenka  ‘ , ” Odluka “,  ‘Zvona Notr Dama ” kao Sveti Đorđe ispisuje nove stranice u svojoj karijeri igrajući u ovom novom projektu.

Koja je uloga po  vama do sada obeležila dosadašnju karijeru ?

Uloga koja je ostavila najveći utisak do sada na mene jeste uloga ” Pandur-a”, u seriji ” Koreni “, kada sam delio kadar  sa glumcem zbog koga sam i počeo da se bavim ovim poslom,  Žarkom Lauševićem, drugim rečima on je moj uzor od malena, a mnoge njegove uloge sam igrao u to vreme u školskim predstavama. Šta god da budem snimao ta uloga će uvek biti nešto posebno i ostvarenje dečačkog sna. Takođe, na mene je veliki utisak ostavila  i uloga ” Sveti Đorđe ” u filmu ” Zvona Notr Dama ” na poziv  Aleksandra Avramova iz Fondacije ” Lazarica”. Igrao sam u spotovima nemačkog benda ” Bund  Guardian ‘ s Twilight Orchestra –  ” War Feeds War ” i  Valentine Kuzmanović  ” ” Silni care “.

U kom pozorištu Vas i vaše predstave možemo pogledati?

U pozorištima u Ćupriji, Jagodini, Resavici i Despotovcu , trenutno igram u predstavama”  Necu kuci ” i ” Malograđanska svadba”.

Koju bi poruku poslali deci  koja  žele da se bave glumom ?

Ukoliko je ljubav prema glumi velika pored iste  potrebni su  veliki trud i rad na sebi  i da se uspeh ne postiže preko noći. Ja , inače i radim sa decom u pozorištu, gde svaka predstava nosi neku pouku.

 

 

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
1 100 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version