1 0 lang="en-US"> Za dva mjeseca postaju roditelji: Baranka Ivana Malić i Miloš Biković spremaju tajno vjenčanje - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Za dva mjeseca postaju roditelji: Baranka Ivana Malić i Miloš Biković spremaju tajno vjenčanje

Read Time:1 Minute, 16 Second

Glumac Miloš Biković i njegova djevojka iz Bara, Ivana Malić, uskoro će se jednom drugom zavjetovati na vječnu ljubav i vjernost.

Kako Kurir saznaje, glumac i njegova izabranica jedno drugom će izgovoriti sudbonosno „da“ u krugu porodice, prijatelja i kumova. Za sada budući supružnici detalje drže u strogoj tajnosti.

“Poznato je da Miloš ne voli javno da iznosi detalje iz privatnog života. Želi da izbjegne pompu, euforiju i da čin vjenčanja bude realizovan u strogoj tajnosti. Otkako je Ivana ostala u drugom stanju, njih dvoje razgovaraju na tu temu da zvanično sklope brak, a to će se dogoditi prije nego što postanu roditelji. I jedno i drugo su se usaglasili da je najbolje da informacije o intimnom činu podijele sa svojim pratiocima i javnosti tek kada se sve završi”, priča izvor Kurira.

Otkako je saznao da će postati otac Biković je riješio da se maksimalno posveti toj ulozi. Sa budućom suprugom uveliko oprema i renovira životni prostor koji prilagođava porodičnoj zajednici.

Pored toga pomaže budućoj supruzi da na što bolji i lakši način prebrodi drugo stanje, a prema riječima njegovih prijatelja gleda je kao kraljicu.

Kako pišu regionalni mediji, termin Ivaninog porođaja je u novembru, ona je trenutno u sedmom mjesecu trudnoće.

“Njih dvoje su strogo čuvali u tajnosti da očekuju bebu jer ne vole da intimni život eksponiraju u javnosti. Tu radosnu vijest su znale samo njihove porodice, najbliži prijatelji i kolege. Ivana dobro podnosi trudnoću, u sedmom je mjesecu, a termin za porođaj joj je u novembru”, rekao je izvor blizak paru.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version