1 0 lang="en-US"> Nova proljećna kolekcija čuvenog brenda “Guess” slavi ženstvenost! - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Nova proljećna kolekcija čuvenog brenda “Guess” slavi ženstvenost!

Read Time:2 Minute, 33 Second

Georgina Rodriguez, špansko-argentinski model i partnerka fudbalera Cristiana Ronalda, impresionirala je mnoge kao “Guess-ovo” zaštitno lice za kolekciju proljeće/ljeto 2024. Najnovije kreacije brenda pokazuju smjenu modernih i retro stilova, a ono što ih nesumnjivo povezuje jeste ženstvenost, koju je Georgina iznijela na originalan način. Georgina Rodriguez je brzo osvojila srca ljubitelja mode i postala jedno od najprepoznatljivijih lica u modnoj industriji. Njena prirodna ljepota, sofisticirani stil i snažna ličnost privukli su Guess, poznat po svojim atraktivnim kampanjama. Brend je prepoznao Georginu kao idealno lice za predstavljanje njihovih najnovijih kolekcija. Tridesetogodišnja ljepotica pozirala je u teksasu, nježnijim materijalima, suknjama, pantalonama, haljinama, dugim i kratkim, uskim i širim, ali svaki od odjevnih komada isticao jedno: njenu ženstvenost.

 

Mala, crna ili kakva god haljina, jedan je od omiljenih odjevnih komada skoro svih žena, ma kakve profesije, zanimanja ili interesovanja bile. Haljine su, inače, sve omiljenije u poslednje vrijeme. Pored činjenice da su proljećne haljine super slatke u svim svojim bojama i dezenima, pravi su izbor za sunčane dane i izgledaju prelijepo. Ključni komadi nove kolekcije su lepršave haljine različitih, veoma atraktivih dezena, zatim svilenkaste spavaćica – haljine, ali i rebraste haljine, koje prate liniju tijela i već neko vrijeme su hit svake sezone, pa se to neće promijeniti ni sada.

Nova Guess kolekcija, osim fenomenalnih haljina, donosi i trikotažne odjevne komade, poput topova, suknji, ali i šorceva. Trikotažni, rebrasti komadi samouvjereno vladaju ove sezone i nose se u raznim odjevnim kombinacijama. Oni su na neki način sofisticirani i izgledaju fantastično, a uz to su veoma popularni. Slobodno možemo reći da je Guess u modnom svijetu neprevaziđen i zbog atraktivnih dezena koje nam nudi iz sezone u sezonu. Guess kompanija je do danas ostala dosledna svom stilu, pa i nova kolekcija donosi šarenilo boja, cvjetove i animal dezene na haljinama, košuljama, suknjama, jaknama…

Bez upečatljivih modnih dodataka koji će cijelom look-u dati prepoznatljivi pečat, nijedna kombinacija nije potpuna. Za urbane, kreativne, autentične i odvažne, Guess će biti idealan match i saveznik za sve modne prilike. Sezonu pred nama obilježiće chunky patike i moderne espadrile za sunčane i opuštene dane, dok će nezaobilazne sandale na visoku potpeticu biti zvijezda svakog večernjeg izlaska. Slamnati šešir je neophodan za odmore na moru, jer će vas sa stilom zaštititi od sunca, a kolekcija nudi i veliki izbor torbi koje možete izabrati u zavisnosti od vašeg stila i prilike.

 

Ove sezone Guess inspiraciju crpi iz aktuelnih trendova, ali i klasičnih stilova, i njihovom kombinacijom stvara ekskluzivan izbor upečatljivih komada koji će odisati jedinstvenom Guess privlačnošću. Vaše favorite potražite u Guess mono brend radnji u shopping mallu BIG Fashion i Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Nikšiću, Kotoru (shopping mall „Kamelija“), Budvi i Baru, kao i na online shopu fashionandfriends.com i putem istoimene aplikacije.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version