1 0 lang="en-US"> Top 5 preparata za sunčanje od Hedera Vita: Vaša koža zaslužuje najbolje - Balkan Stars
Site icon Balkan Stars

Top 5 preparata za sunčanje od Hedera Vita: Vaša koža zaslužuje najbolje

Read Time:7 Minute, 47 Second

Svi volimo da se izležavamo na suncu dok nas zapljuskuju talasi a stres nam polako napušta tijelo. Ipak, kreme, losioni, antialergijski preparati sa sun block faktorom danas su apsolutno neophodni. Sunce blagotvorno djeluje na imuni sistem i raspoloženje, stimuliše stvaranje vitamina D u organizmu, ali ipak može značajno da naudi zdravlju kože. Zato je neophodno da je pravilno i na vrijeme pripremite za izlaganje suncu, bez obzira na to da li ćete naredne nedelje provesti na plaži ili u gradu. Zaštita od sunčevih zraka trebalo bi da bude obavezan dio svakodnevne beauty rutine da bi koža i tokom ljetnjih mjeseci zadržala svježinu, gipkost i mladalački izgled.

Birajući sastojke prirodnog porijekla Hedera Vita brine ne samo o nama, već i o očuvanju prirode. Iz duboke strasti prema prirodi i njenim čudesnim moćima nastali su HEDERA VITA proizvodi za sunčanje, jer vaša koža zaslužuje samo najbolje iz prirode!

ORAHOVAČA TONIRANI FLUID ZA LICE, 30ML

● Zaštita od UVA i UVB zračenja ● 6 u 1 formula pruža ujednačen ten i anti-age efekat ● Nijansa koja se prilagođava svim tipovima kože ● Ulje oraha ● Uvaxine – prirodna vakcina koja štiti kožu od UV zračenja

6u1 Tonirani fluid za lice sa SPF20: Sveobuhvatna njega u jednom Proizvodu

Tonirani Fluid za lice sa SPF20 – vaš novi saveznik u svakodnevnoj njezi kože. Ovaj multifunkcionalni proizvod pruža sve što je vašoj koži potrebno u jednom koraku: ● Hidratacija i Ujednačavanje Tena: Osigurava dugotrajnu hidrataciju i ujednačava ten, pružajući koži svilenkasto gladak izgled. ● Zaštita od Sunca: Sa SPF20, štiti vašu kožu od štetnih UV zraka i sprečava fotostarenje. ● Anti-Age Kompleks: Sadrži antioksidativne komponente koje pomažu u borbi protiv znakova starenja, održavajući vašu kožu mladalačkom i zdravom. ● Smanjenje Znakova Umora: Lagana tekstura koja se brzo upija, smanjuje znakove umora, dajući koži svježinu i blistavost.

Uvaxine: Prirodna vakcina za vašu kožu Jedinstvena komponenta u našoj formuli, Uvaxine, djeluje kao prirodna vakcina koja štiti kožu od UV zračenja. Ova inovativna zaštita čini naš fluid idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu, posebno za one sa osjetljivom kožom.

Mala količina za veliki učinak Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima, samo mala količina ovog fluida je potrebna da vaša koža bude ujednačena i zaštićena. Njegova lagana tekstura omogućava ravnomjerno nanošenje, bez osjećaja težine na koži.

Prilagođava se svakom tipu kože Najbolji dio? Ovaj tonirani fluid je prilagođen svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu. Bez obzira da li ga koristite na plaži ili nakon plaže u nekom večernjem izlasku, vaša koža će izgledati svježe, sjajno i njegovano.

Zaštita od sunca sa uljem oraha Ulje oraha je poznato po svojim zaštitnim svojstvima protiv sunca. Sadrži prirodne antioksidante koji štite kožu od štetnih UV zraka, dok pruža dubinsku hidrataciju i hrani kožu. Ovo ulje pomaže u sprečavanju oštećenja kože i održavanju njenog zdravlja.

 

 

LOSION ZA TIJELO SPF 50, 150ml

● Visoka zaštita od UVA i UVB zračenja. ● Ulje oraha ● Uvaxine koji djeluje kao prirodna vakcina i štiti kožu od UV zračenja. ● Pogodno za osjetljivu kožu.

Orahovača losion SPF 50: Vaša moćna zaštita od sunčevih zraka Orahovača Losion SPF 50, je vaš najbolji saveznik u borbi protiv štetnih UVA i UVB zraka sunca. Formulisan sa visokom zaštitom, ovaj losion pruža vašoj koži sigurnost i njegu koja joj je potrebna tokom izlaganja suncu.

Ulje oraha je dragocjeni saveznik u zaštiti kože od sunčevih zraka. Bogato vitaminom E, antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama, ovo ulje pruža prirodnu zaštitu od UV zraka, smanjujući rizik od opekotina i fotostarenja.

Dubinski hidrira kožu, čineći je mekom i elastičnom, dok njegova antiinflamatorna svojstva umiruju upaljena područja nakon sunčanja. Osim toga, podstiče proizvodnju melanina, prirodnog pigmenta koji pomaže u tamnjenju kože i pruža dodatnu otpornost na sunce. Sa svojim višestrukim koristima, ulje oraha je nezamjenjiv sastojak u proizvodima za sunčanu zaštitu, pružajući koži sve što joj je potrebno za zdrav i preplanuo sjaj.

Manje je više: Zahvaljujući visokoj koncentraciji, potrebna je samo mala količina losiona da vaša koža zablista i bude savršeno zaštićena od sunčevih zraka. Lagana Formula: Naša lagana formula omogućava da se losion lako nanosi na kožu, ne ostavljajući bijeli film ili neprijatan osjećaj težine.

Sadrži Uvaxine: Prirodna vakcina za vašu kožu Dodatna prednost našeg losiona je prisustvo Uvaxine, koji djeluje kao prirodna vakcina za vašu kožu. Ovaj sastojak osigurava dodatni nivo zaštite od UV zračenja, čineći naš losion idealnim izborom čak i za osjetljivu kožu.

Prelijep topao miris Ne samo da naš Losion SPF 50 pruža visok nivo zaštite, već vas i mazi prelijepim, toplim mirisom koji vas podsjeća na kolačić. Ovaj miris će vas očarati i dodati dodatnu dimenziju uživanju u sunčanju. Uz naš Losion SPF 50, vaša koža je sigurna, hidrirana i predivno miriše, dok uživate na sunčanju.

ORAHOVAČA DVOFAZNO ULJE ZA BRZO TAMNJENJE KOŽE, 50ML

● Zaštita od UVA i UVB zračenja – (SPF 20) ● Njeguje kožu i podstiče brzo tamnjenje ● Lagana tekstura koja se brzo upija

Zaštitite, nahranite i postignite preplanuli ten u tren Predstavljamo vam naše revolucionarno dvofazno ulje za tijelo, obogaćeno dragocjenim uljem oraha i UV filterima (SPF 20). Ovo nije samo obično ulje za sunčanje – ono je vaša sveobuhvatna zaštita od sunca, njega i ključ za postizanje preplanulog tena u rekordnom vremenu.

Ulje oraha kao zaštita od sunca Ulje oraha je prirodni saveznik u borbi protiv štetnih UV zraka. Bogato antioksidansima i vitaminom E, ovo ulje pruža koži prirodnu zaštitu od sunčevih opekotina i oštećenja, dok istovremeno doprinosi bržem tamnjenju kože.

Prednosti dvofaznog ulja Šta čini naše dvofazno ulje tako posebnim? Prvo, njegova lagana formula omogućava brzo i lako nanošenje na kožu, bez neprijatnog masnog osjećaja. Drugo, prisustvo UV filtera (SPF 20) osigurava umjerenu zaštitu od sunca, čineći ga idealnim izborom za sve one koji žele da uživaju na suncu, ali sa odgovarajućom zaštitom.

Brže do preplanulog tena Najbolji dio? Naše dvofazno ulje omogućava vam brže tamnjenje kože. Zahvaljujući kombinaciji ulja oraha i SPF 20, vaša koža će dobiti predivan, preplanuli ten u manje vremena nego sa standardnim uljima za sunčanje. Uz lagano nanošenje, manje masnu formulu i brže postizanje preplanulog tena, ovo ulje će postati vaša omiljena ljetnja tajna za savršenu kožu.

 

 

ORAHOVAČA SUN BUTER ZA BRZO TAMNJENJE KOŽE, 200ML

● Za brzo tamnjenje i sjajnu kožu sa privlačnim bronzano-zlatnim šljokicama ● Obogaćen hranljivim uljima oraha, kokosa i suncokreta ● Proizvod ne sadrži UV filtere i ne pruža UV zaštitu

Dobrodošli u svijet luksuzne njege kože sa našim jedinstvenim buterom koji kombinuje dragocjena ulja oraha, kokosa i suncokreta. Ovaj buter bogate teksture i neodoljivog bronzano-zlatnog sjaja pruža vašoj koži vrhunsku zaštitu i njegu. Idealno za one koji žele preplanuli izgled kože, naš buter stvara zaštitni masni sloj koji štiti od agresora iz spoljašnje sredine, ostavljajući kožu mekom, glatkom i privlačno svjetlucavog tena.

Brže do besprekornog tena Jedan od glavnih benefita našeg butera je njegova sposobnost da ubrza proces tamnjenja. Zahvaljujući sinergiji ulja oraha, kokosa i suncokreta, vaša koža će brže postići željeni bronzani ton, dok će ostati savršeno hidrirana i zaštićena. Uživaćete u zlatnom tenu koji izgleda prirodno i zdravo, bez potrebe za dugim izlaganjem suncu. Ulje oraha pomaže u postizanju ravnomjernog, zlatno preplanulog tena dok istovremeno hrani kožu i štiti je od isušivanja.

Minimalna količina za maksimalan učinak Samo malo butera je dovoljno da vaša koža bude izuzetno meka, hidrirana i sjajna. Ovo je idealno za svakodnevnu upotrebu, jer obezbjeđuje dugotrajnu hidrataciju bez osjećaja težine na koži.

Bronzano-zlatne šljokice: Savršen izbor za plažu i noćni izlazak Evo ga najbolji dio! Naš buter sadrži bronzano-zlatne šljokice koje dodaju poseban sjaj vašoj koži. Ovo čini naš proizvod savršenim izborom za upotrebu na plaži, gdje će vaša preplanulost doći do punog izražaja pod suncem, ali i nakon plaže, u večernjim izlascima, kada vaša koža može zablistati u punom sjaju. Ove šljokice ne samo da naglašavaju preplanuli izgled, već daju i luksuzan, privlačan sjaj koji privlači poglede.

ORAHOVAČA ČVRSTI BUTER ZA TIJELO SA BAKARNIM SVJETLUCAVIM SJAJEM, 90G

● Pruža preplanuli bakarni sjaj ● Kakao i Ši buter njeguju i hidriraju kožu ● Brzo i lako se nanosi, poput sapuna

Svjetlucavi čvrsti buter za tijelo: Vaša tajna za preplanuli sjaj Dobrodošli u svijet luksuzne njege kože sa našim čvrstim buterom dizajniranim poput sapuna, koji donosi neodoljiv preplanuli bakarni sjaj vašoj koži. Baziran na prirodnim ovlaživačima kao što su kakao i ši buter, naš buter pruža ne samo sjaj, već i dubinsku hidrataciju koja štiti kožu od isušivanja i čini je mekom i elastičnom.

Zašto kakao i ši buter? Kakao i ši buter su dragocjeni prirodni sastojci koji pružaju izvanrednu zaštitu i njegu koži: Zaštita od Sunca: Kakao buter sadrži prirodne antioksidante koji pomažu u zaštiti kože od štetnih UV zraka, dok ši buter pruža dodatnu hidrataciju i sprečava isušivanje. ● Dubinska Hidratacija: Ova kombinacija prirodnih ovlaživača hrani kožu iznutra, čineći je mekom, glatkom i elastičnom. ● Mala Količina za Sjaj: Samo mala količina našeg butera je dovoljna da vaša koža zablista predivnim bakarnim sjajem, što je idealno za postizanje preplanulog izgleda na plaži ili za noćne izlaske.

Lagana formula za savršen sjaj Naša lagana formula omogućava lako nanošenje butera na kožu, poput sapuna. Brzo se upija, ostavljajući kožu hidriranom i blistavom, bez neprijatnog osjećaja težine ili ljepljivosti.

Idealno za preplanuli ten Najbolji dio našeg čvrstog butera za tijelo je što sadrži u sebi šljokice koje dodaju dodatnu dimenziju sjaja vašoj koži. Ovo ga čini savršenim izborom za plažu ili noćni izlazak nakon plaže, kada želite da istaknete svoj preplanuli ten i zablistate u punom sjaju.

 

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
Exit mobile version