ADO ENDI ČAUŠEVIĆ : “NOVA PJESMA “SANELA” JE NASTAVAK PRIČE “ŠTA JE ŽIVOT BEZ LJUBAVI”

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Kako je izgledao početak tvoje karijere, da li si imao muzičkog uzora ?

Ja sam slučajno ušao u te muzičke vode. Jedan kolega me pozvao da otpjevam jednu dvije pjesme u jednom lokalu gdje je radio i to se gostima svidjelo i tako je počelo sve kafana tezge! Počeo sam da radim a nisam znao mozda 10 pjesama, kasnije se to proširilo. Muzičke uzore nisam imao nikada jer nisam se planirao baviti sa tim, to je više bilo onako čisto iz ljubavi prema muzici.

Muzika nekada i sada, da li smatraš da je kvalitet muzike bolji sada ili od pre deceniju-dve ?

Vreme se menja a tako i muzika svaka decenija nosi nešto novo. U moje vreme je to bio “Turbo folk”, sada su na redu “Mc” ovaj onaj neki “DJ” , normalno je da svako voli ono što mu je drago uz šta je odrastao ali glavni kritičar je uvek publika i publika trenutno pokaziva šta želi da sluša.

Iza sebe imaš dve pesme koje si radio sa Sašom Jelićem, možeš li nam reći nešto više o tome ?

Ja sam pratio Sašin rad jos dok je radio covere u svom studiju a imao sam i njegove albume kući! I jednog dana sam ga kontaktirao i brzo smo se dogovorili i mnogo mi je pomogao i ima živce za nove pjevače koji ulaze u taj krug , mnogo je inovativan što se mene tiče ima mnogo ideja i uspije uvjek maksimum da izvuče iz pjevača a tako i od sebe.

U medijima ste najavili već novu pesmu, ko su autori pesme i ko čini tim saradnika?

Nova pjesma što će da izadje će biti do proljeća sigurno nosi naziv “Sanela”! Jedno ime koje u mom zivotu ima veliki značaj stim da je ideja da pjesma Sanela bude kao nastavak priče “Šta je život bez ljubavi” i završi će se sa trećom pjesmom! Biće to jedna mala priča! Saradnici su Merhad Muračevic koji radi muziku i aranžman a snimamo u studiju kod Sejka Pašovskog tako da će pjesma imati dosta kvaliteta što se tiče saradnika !

Mnogi najavljuju prestanak “Korone”, kakve planove imaš za naredni period ?

Ja sam neko ko ne voli puno da planira jer kažu kad čovjek planira Bog mu se nasmije tako da vidjećemo šta će se desiti , gdje ćemo završiti vjerovatno biće nekog posla a šta i kada o tome ćemo kada dođe taj trenutak!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Nenad Cvijetić posle nekoliko godina na sceni sa numerom ,,Verna i Neverna"

Ime poznato muzičkoj publici od ranije, Nenad Cvijetić, nakon nekoliko godina pauze, izbacio je numeru ,,Verna i Neverna” koju možete poslušati na našem IDJVideos.TV Youtube kanalu, a za našu redakciju je otkrio zašto ga ovoliko dugo nije bilo na sceni, šta očekuje od same numere, ali i svoje planove za […]

Subscribe US Now