ADO ENDI ČAUŠEVIĆ VREDNO RADI NA NOVIM PROJEKTIMA (FOTO)

Semir Kaljic
1 0
Read Time:48 Second

Ado Endi Čaušević ovo leto provodi radno. Švajcarska i Austrija su destinacije na kome Endi najviše nastupa i gde je sve više tražen i njegovi nastupi su veoma posećeni!

Pozvali smo ga da pitamo šta ima novo i da li je posao krenuo!

“Da, tačno je, svaki vikend nastupam i mogu Vam reći da su klubovi prilično ispunjeni, naša raja se poželela žive svirke a ja sa svojim bendom na najbolji mogući način pokušavam da im udovoljim. Ovo leto ću provesti radno jer smo imali veliku pauzu i na neki način moramo da pokušamo da nadomestimo godišnju pauzu”!

Na naše pitanje kada možemo očekivati nove pesme Endi nam odgovara!

“Pesmu sam planirao da uradim na jesen, pesma je urađena ali smatram da je sada rano da se izbaci. Kao što znaju moji prijatelji i pratioci na društvenim mrežama, pesma nosi naziv “Sanela” i premijeru očekujte za nekoliko meseci, početkom jeseni, do tada slušajte moja dva poslednja single-a”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"PANTERA" SE KVALIFIKOVAO ZA SVETSKO PRVENSTVO U AUSTRIJI (FOTO)

Jedan od najboljih MMA boraca na Balkanu, Stanislav Krofak Pantera iz Hrvatske kvalifikovao se za svetsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Austriji! On je u kvalifikacijama imao dva veoma teška meča koje je oba dobio odlukom sudija! Podsetimo, pre nekoliko dana Pantera je imao veliki meč u […]

Subscribe US Now