AJLA ZA BALKAN STARS : “VAŽNO JE PJESMOM PRENIJETI SNAŽNU PORUKU PUBLICI”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Veoma ste mladi i odlučili ste se da zakoračite na našu medijsku scenu, kako se stvorila ljubav prema muzici?

Odrastala sam i zavoljela muziku zahvaljujući mojoj mami koja je u kući uvijek puštala muziku, a gledale smo i muzičke filmove. Prvi put sam nastupala na dječijem festivalu „Djeca pjevaju hitove“ 2001. godine, nakon čega sam pohađala i završila osnovnu muzičku školu „Avdo Smajlović“ u Visokom. Učestovala sam na brojnim dječijim festivalima, pjevala u vokalno-instrumentalnom ansamblu u kojem smo pjevali od sevdalinki i makedonskih narodnih pjesama do najpopularnijih stranih hitova. 2007. godine bila sam solista dječijeg hora „Princes krofne“ Sarajevo, nakon čega su uslijedila brojna gostovanja na manifestacijama i otvorenjima.

Iza sebe imaš jedan single, kako si zadovoljna uspehom?

 Pjesma “Bolji Svijet” je snimana 2019. i početkom 2020, nastala je iz iskrene želje da predstavim ljudima da smo svi dužni da učinimo da život bude bolji svima i da svi budemo bolji ljudi. Objavili smo je u toku vanredne situacije i obzirom na novonastalu situaciju zadovoljna sam brojem slušanja. Ljudi se stalno javljaju sa različitih strana svijeta i na različitim jezicima pišu poruke podrške. Mislim da je uspjeh što je pjesma prepoznata i da će i u budućnosti biti slušana.

Učestovala si na takmičenju, kako bi opisala svoje učešće?

U takmičenje sam ušla sa drugačijim pristupom i pogledom od većine učesnika što želim i dalje da njegujem. Mislim da je veoma važno imati i očuvati umjetnički pristup i pjesmama prenijeti snažnu poruku.

Tvoji planovi za dalje?

Bože zdravlja svima nama, prije svega. Ako Bog da nove pjesme su u planu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

DOŠAO "VUK" ! NOVI HIT DAVORA BADROVA!

Pevač Davor Badrov, posle regionalnog hita  „ Ja baraba sve joj džaba”, kažu muzički znalci,  ima pesmu koja će zaseniti pevačev najveći hit u karijeri! Pre par dana, svojoj publici, Davor je predstavio novu pesmu ,, Vuk”. ,, Ponosan sam na čitav projekat. Radio sam muziku za ovu numeru, te […]

Subscribe US Now