AKAPELA GRUPA “FAMOS” ZA BALKAN STARS : “Za sledeću godinu pripremamo još više zanimljivih saradnji i puno kul i neočekivanih projekata i sa domaćim i stranim izvođacima”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:53 Second

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas?

Po tome da su nam svi bližnji i dragi živi i zdravi , a poslovnom pevanju na premijeri filma od Džejmsu Bondu koju smo čekali 18cmeseci .
Saradnji sa pevačima širom Balkana na projektu posvećenom četrnaestogodišnjici smrti Tošeta Proeskom sa ( Hurricane , Valentina Kuzmamanovic , Katarina Živkovic , Indira ex Colonia , Antonia Gigovska ) .
Saradnja sa Milicom Pavlovic ( prva Akapela i evolucija nekog pevača – pevačice kod nas ) .


Šta bi od “Deda Mraza” poželeli za novu godinu?

Od Deda Mraza bi voleli da svima širom sveta da zdravlja i da učini da se sve bude kao što je bilo da svi pevamo, živimo slobodno kao pre .
Zdravlja , sreće i ljubavi prvenstveno svima .


Šta možemo očekivati od Vaše grupe Famos, na kojoj lestvici piramide te očekujemo?

Za sledeću godinu pripremamo još više zanimljivih saradnji i puno kul i neočekivanih projekata i sa domaćim i stranim izvođacima .


Pesma za sve ljude dobre volje koju bi im otpevala kao uvertira za novu godinu?

Ana Nikolić – Januar & Atina

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ZVONIMIR ZA BALKAN STARS : "BOG JE TAJ KOJI NAM DARUJE, ONO NAJBOLJE ZA NAS"

Po čemu ćete pamtiti godinu iza nas? Godinu ću pamtiti po lepom, isključivo. Klonio sam se vesti o pandemiji, loših saradnika i situacija. ,,Pamtim samo sretne dane”, reče pesma. Verujem, da treba život krojiti po svojoj meri, da svaki dan pamtite. Živim , tako, da bar imam čega da se […]

Subscribe US Now