ALEKSANDAR AVRAMOV O NOVOJ LJUBAVI : “SAMO RETKI NAĐU RETKE”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:2 Minute, 17 Second

Projekat veka, kako mnogi smatraju pesmu i film “Zvona Noter Dama”, da li se možda zna kada će ugledati svetlost dana?

Ja kažem projekat 6 vekova jer ova priča stoji u mraku taman toliko. “ZVONA NOTER DAMA” polako dolaze a ja kažem opet “uskoro”. Tu oko 01.oktobra ako nešto ne daj Bože se iskomplikuje. Pravimo premijeru u obliku prave srpske žurke i sama premijera biće nezaboravna.
Još jako malo!

U njemu ste glumili Obilića, najavljen je i nastavak, kako je “Obilić” zamislio nastavak?

Obilića više nema posle. Stradao je za krst časni i svetoga Kneza Lazara! A u nastavku ide Milica i Olivera, despot Stefan , Vuk Brankovic. Biće jako emotivno. Opisaće se svađa Vuka i Milice, zatim kako Stefan odvodi Oliveru u harem i još dosta toga.

Poznato je da je harem “Sultana Bajazita” brojao 43 žene i da je jedna žena zamenila ih sve, pa da li se to možda dogodilo i našem Obiliću, da se pojavila “Sultanija Avramovog srca”?

Odlična informacija, onda odmah raspisujem kasting za 43 ženska lika koje treba da glume u haremu. A što se mog srca tiče, hm… Možda sreća a možda i ne ,ali … nekako je taj stub odbrane u srcu toliko jak da su svi pokušaji da uđu u srce ugašeni brzom reakcijom prvog stepena odbrane. Uglavnom su se brzo pokazivala kao nespremne da zavladaju ili su se brzo gubile u prostoru.
Ako se ne zamonašim kada ćerku izvedem na put ja se iskreno nadam da će mi ubaciti nekog trojanskog konja u srce kako bi uspela da izađe iz istog i zavlada. Znači strategija je bitna …samo retki nadju retke.

Hoćemo li u narednom periodu još nešto “neočekivano” očekivati od tebe i tvog tima?

Da, ide nastavak i treći deo Lazarice. Biće još mnogo pesama i projekata koji nisu nastavci, kako ljudima ne bi bilo dosadno dok čekaju treći deo. Pišem pesmu o Krajini i Republici Srpskoj, biće i dueta, najveći podvig koji spremam je film “BOJ NA KOSOVU” u trajanju od tri sata holivudskih razmera.
Zatim podizanje fondacije “Lazarica” na najviši nivo kako bi pomagali deci i obnovi crkava.

Na svojim storijima često su “narodnjaci”, da li imaš nekog pevača koga bi posebno izdvojio ili neki nastup koji ti je ostao u sećanju ?

Pa tačno je da su na prvom mestu srpske pesme ili narodnjaci, ja sam ptica koja peva svojim glasom ne tudjim! Zamislite kada bi slavuj ili papagaj imao pesmu gavrana, ne bi bilo ispravno. Slabo sam po nastupima, a pevače koje bi izdvojio ima ih mnogo.
Volim Cecu, Uroša, Slobu, Andreanu, tri Aleksandre: Prijovic Mladenovic i Marjanovic, Nešu Manojlovica, Miloša Brkića, a onog koga najviše volim da maltretiram da mi peva van nastupa je Dejan Kostic. Čovek ima glas nadprirodnih kvaliteta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ovo je sledeća internacionalna zvezda sa kojom Voyage izbacuje numeru?

Iako je za svojih devetnaest godina ostvario već dve internacionalne saradnje, mladi Veruović ne planira tu da stane, već je najavio još nekoliko saradnji van granica Srbije. Kako je već ranije najavio, Voyage planira da izbaci saradnje sa italijanskim, britanskim, grčkim i nemačkim muzičkim zvezdama, ali do sada nije želeo da otkriva […]

Subscribe US Now