ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: “NOVA PESMA NA VIDOVDAN”

admin
1 0
Read Time:40 Second

Aleksandra Mladenović u srijedu uveče je proslavila 27. rođendan velikom žurkom, a govorila je i o prvom nastupu poslije dugo vremena, ljubavi i planovima za budućnost.

– Planirala sam da završim album do rođendana, ali korona me je spriječila. Na Vidovdan izlazi pjesma koju smo radili sa Aleksandrom Avramovim – rekla je Aleksandra, koja se za proslavu rođendana vratila iz Crne Gore, gdje je imala prvi nastup poslije više od godinu dana.
– Vratila sam se danas iz Nikšića. Bilo je mnogo teško, kada sam stala da pjevam, nisam znala šta ću sa rukama, kako ću da igram, stalno sam se okretala ka bendu da se prisjetim teksta – rekla je pjevačica, koja živi štedljivo.

– Kupila sam stan prije korone. Nisam u zavidnoj finansijskoj situaciji. Useljenje će sada malo da sačeka – rekla je Aleksandra.

(Express/alo)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"KOLKO KOŠTA PESMA TA", NOVA PESMA VELJE KOVAČEVIĆA! (VIDEO)

Početak leta obeležio je Veljo Kovačević. Pevač iz Trebinja je za BalkanStars izdao svoju novu pesmu pod nazivom “Kolko košta pesma ta”. Muziku potpisuje Ljube Kovačević , tekst Miladin Bogosavljević a aranžman potpisuje Zoran Vlajić u izdanju Balkan Stars produkcije!

Subscribe US Now