Almas “Bol” – Još jedna pjesma s dugo očekivanog albuma

Semir Kaljic
1 0
Read Time:53 Second

Almas Smajlović, sarajevski pjevač, bas gitarista, kompozitor i aranžer predstavio je publici spot za pjesmu “Bol”. Ranije je najavljen prvi solistički album nekadašnjeg frontmena “Erogenih zona”, a pjesma “Bol” je peti singl koji je predstavljen publici.

Nova pjesma je eksplozija emocija, a u spot je Almas inkorporirao atmosferu i emociju te dočarao publici svoje djelo na kojem je vrijedno radio. Ove godine on će se publici u Vodicama na CMC festivalu predstaviti pjesmom “Bol” čiju je muziku sam radio. Tekst za pjesmu pisao je Bakir Hadžimuratović, a aranžman je radio zajedno s Đanije Pervanom. Sigurni smo da je pjesma “Bol” odličan izbor za predstavljanje publici na festivalu, jer može na najbolji način dočarati Almasa kao muzičara.
 
Almasa možete pratiti
✔ YouTube : https://bit.ly/2ySuaR4
✔ FACEBOOK https://bit.ly/3bRue22
✔ INSTAGRAM: https://bit.ly/3f3MqaH
✔ TWITTER: https://bit.ly/3bR7gYB

Nadamo se da će ova Almasova pjesma, kao i sve prethodne, izazvati dobar odziv slušalaca, a pjesmu već možete poslušati na zvaničnom YouTube kanalu Hayat Productiona.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

DA LI JE OVO NAJDUŽA KOSA NA SVIJETU: DJEVOJKA SE NIKAD U ŽIVOTU NIJE OŠIŠALA, A POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Malgožata Kulček je djevojka koja svoju prirodnu kosu nikada nije farbala, ali ni ošišala. Ona na Instagram redovno postavlja fotografije svoje predugačke kose, kojoj se mnogi dive, ali neki smatraju i da je pretjerala. Malgožata kaže da gaji kosu jer je baš zbog toga neodoljiva muškarcima. Djevojka inače živi u […]

Subscribe US Now