Amadeus bend predstavio nova dva člana

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Članovi popularnog “Amadeus benda” pre skoro tri meseca izgubili su jednog od članova muzičke grupe, Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od posledica izazvanim koronavirusom. Iako je teško nastaviti bez čoveka koji im je bio kao brat, gotovo tri meseca posle smrti njihovog prijatelja, popularni “Amadeusovci” našli su zamenu za upražnjeno mesto bubnjara u bendu.

“Igora poznajem već duže vreme, poznajemo se više od deset godina, tako da je on nekako bio jedan od opcija vezanih za bubanj, s obzirom na to da nas je Tokan napustio pre vremena i iznenada. Sve je to nekako teško nama palo, ali smo tu neku vanserijsku energiju koju je Tokan posedovao, probali da nadomestimo Igorom, koji se odlično uklopio”, rekao je frontmen benda, Bojan Tasić za naš portal.

“Gitarista je napustio bend iz nekih drugih razloga. Ima neke drugačije životne planove, tako da smo i za njega morali da nađemo zamenu, gitaristu Stefana, koji je takođe mlad i dobar momak”, rekao je Bojan.

“Jeste teško, jer bend postoji pune 23 godine, ali smo od početka tu Boki, Aca i ja. Tokan je bio sa nama punih dvadeset godina, a bivši gitarista 15 godina. Vrlo je teško nastaviti dalje, ali mi smo profesionalci, pa ćemo taj nedostatak nadomestiti, zato i imamo probe”, rekao je pevač.

izvor NOVA.RS
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

DRAGAN SAVIĆ U STUDIJU PRIPREMA NOVE PESME (FOTO)

Poznati pevač Dragan Savić, vlasnik hitova “Muška k*rva”, “Ti si meni samo sex” , “S tobom sam zbog dece” vredno u studiju radi i priprema nove pesme! U izjavi za Balkan Stars najavio je da će već u martu izbaciti svoju novu pesmu a u planu je da do leta […]

Subscribe US Now