Amir Kazić Leo uskoro predstavlja novu pjesmu „Dan po dan“

Semir Kaljic
2 0
Read Time:42 Second
Amir Kazić Leo čije su pjesme sa njegovih starijih albuma zabilježile veliki uspjeh kod publike, predstavlja još jedan hit u nizu. Riječ je o pjesmi „Dan po dan“ za koju je tekst pisala Antonija Šola. Muziku, aranžman i produkciju za Leovu novu pjesmu potpisuje Branimir Mihaljević.
„Dan po dan“ pravi je zabavnjak i pogurat će publiku ka plesnom podijumu.

“Kad smo radili demo pjesme, Branimir šalje video gdje njegova punica pleše uz tu pjesmu i kaže da je to najbolja pjesma moja u karijeri. Ja kažem, ajde super”, otkrio je pjevač.

Radnja novog spota dešava se u Istri, a ideju u djelo pretvorila je Sandra Mihaljević koja potpisuje režiju I montažu.

Pjesma “Dan po dan” će se premijerno pronaći i na zvaničnom YouTube kanalu Hayat Produkcije, kao i na TV kanalu Hayat Music 21.07.2020. u 19:00 h.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Dino Olovčić : "Radite puno,sanjajte još više i slijedite svoje snove bez obzira na sve. Jer dok god imaš snove znači da si živ"

Kako je izgledao početak Vaše karijere? Da li ste zadovoljni rezultatima do sada? Početak kao i mnogi drugi. Polazak u muzičku školu bio je moj prvi dodir sa instrumentom.  Bilo mi je osam godina i tada nisam znao  da sam time odredio svoju sudbinu i životni put. Čarolija “crno-bijelog svijeta” […]

Subscribe US Now