Ammara Mistrić: Nova pjesma “Između nas” je pun pogodak za CMC Festival

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Ammara Mistrić ove godine na CMC Festival donosi pjesmu koja će biti potpuno osvježenje.

Stihove za pjesmu “Između nas” napisala sam u decembru. Pjesma je ljubavne tematike i govori o nedostajanju, te se stihovi isprepliću i govore o ljubavi na najdirektniji način – rekla je Ammara za novu pjesmu.

Tekst za pjesmu pisala je sama, dok je muziku radila zajedno s producentom Arelom Češljarom. Na aranžmanu pjesme također je radio Arel Češljar. Nova pjesma ima žive instrumente i to je ono što je razlikuje od Ammarinih dosadašnjih pjesama. Gitare je odsvirao Emir Jugo, dok je saksofon svirao Meho Radoović.


Na poziv Hayat produkcije da se predstavim Hrvatskoj publici u sklopu festivala CMC u Vodicama odlučila sam da je pjesma “Između nas” pun pogodak za to. Muzici sam pristupila s muzičkim producentom Arelom Česljarom i ovo je naša prva saradnja. Za vrijeme pandemije smo bili ekspeditivni i snimio se audio, a vrlo brzo potom se snimio i realizovao videospot. Željela sam novi i moderniji zvuk, samim tim i vizual, zadržavajući kvalitet – ističe bosanskohercegovačka kantautorica za Hayat Production portal.

 

Novi Ammarin spot ima dozu umjetnosti i plesa koji su se pobrinuli da slušaocima ugođaj bude potpun, a u videospotu pojavljuje se i unikatni bh. brend PlusMinusFashion u potpisu Ene Dujmović.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

BAHATO I BEZOBRAZNO! Darko Lazić živi po starom! Ne odriče se POROKA, brak mu je u KRIZI, a DUGOVI se gomilaju!

Ništa ga nije promenilo… Popularni pevač Darko Lazić, pre dve godine je doživeo tešku saobraćaju nezgodu koju je jedva preživeo.Koliko je pevač bio u kritičnom stanju, najbolje govori podatak da su lekari bili prinuđeni da ga uvedu u veštačku komu, kako bi mu se telo odmorimo i na taj način […]

Subscribe US Now