AnHell : “Na Balkanu dovoljno je samo naš jezik Ili mozda engleski. Ja pričam 7 svijetskih jezika i pjesmu želim snimit na španjolskom, turskom i portugalskom”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Dugo se baviš umetničkim radom, svoju si karijeru uglavnom radio van prostora Balkana, možeš li nam reći nešto više o tvojoj karijeri fotomodela i pevača?

Da vec dugo se bavim umjetničkim radim još od malena počeo sam od šeste godine. Svoju karijeru sam gradio van Balkana .

Bavim Se Fotomodelstvom već 10 godina . Promocije I reklame za po znate brendove. Također Kao “Shauspiler Kommishe Oper” 3 mjeseca rada izvodojio bih reklamu za “Galeriu Kaufthof” i reklamu Za “BVG”.

Posebno ističem kratki film Z”um Die Sterne 🌟”. To je vrlo kratak film gdje sam vidio da mogu I glumiti I da sam odličan u tome.

Kada se pojavila ljubav prema modelingu i muzici? Da li si imao uzora na početku karijere ?

Ljubav prema muzici pojavila se još od četvrte godine kada sam bio u crkvi kasnije kada sam krenuo u školu bio sam član dječjjeg sabora nakon toga kada sam odrastao sve više i I više bio sam član dva zbora i krenuo u glazbenu školu. Nakon toga kada sam odrastao u petnaestoj godini već su počeli festivali i takmičenja, prvo “Zvijezde Granda” u mom gradu i bio sam oduševljen, moji roditelji su radili mnogo nisam osjećao podršku, sam sam sebe gurao naprijed I uvijek su željeli najbolje za mene i ako nisu bili tu, uvijek su govorili “samo naprijed”.

I 18oj I 20oj godini već je počelo pisanje tekstova i počeo sam se bavit profesionalnom muzikom. Moj tata je pisao pjesme što je prešlo na svu djecu taj talenat . U 21. god sam napravio svoj bend ali nažalost nije trajao dugo jer putevi su me odveli u Njemacku.

Nastupao si na nekoliko takmičenja za izbor “Zvezdi”, kakvo je za tebe to bilo iskustvo ?

Za mene je to iskustvo za izbor zvjezdi bilo nezaboravno. Svi talentirani ljudi na jednom mjestu. I nije važna pobjeda važno je da znaš loliko si dobar I da ideš naprijed. Poraz moze biti pobjeda također.

Život u Nemačkoj i život na Balkanu, kakvu bi paralelu mogao napraviti ?

Ogromna paralela izmedu života na Balkanu i života u Njemačkoj.

U Njemačkoj imaš sve što nemaš na Balkanu a na Balkanu imaš sve što nemaš u Njemačkoj. Drugi mentalitet ljudi, moraš pričati njemački Ili više jezika ako želiš uspjeti ako ne onda nije važno.
Na Balkanu dovoljno je samo naš jezik Ili mozda engleski. Ja pričam 7 svijetski jezika i pjesmu želim snimit na španjolskom, turskom i portugalskom.

Mnogi te upoređuju kao novi “Azis”, da li ti imponuje što te upoređuju sa takvim umetnikom i takvom Balkanskom zvezdom ?

Da, vrlo me imponuje da me upoređuju sa njim zato što mislim da je velika Balkanska zvijezda I otvorenog uma za 21 stoljece. Snimiti duet sa njim ti bi bilo estravangantno.

Planovi za dalje, šta možemo očekivati u narednom periodu od tebe ?

Planovi za dalje snimanje albuma prvenca. Od mene možete uvijek očekivati nešto neočekivano. Produkcija, snimanje I samo rad, rad, rad i zabava, želim za publiku I za moje fanove prirediti spektakl!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

POBEDNIK RIJALITI DVORA OVE SEZONE BICE UCESNIK ZADRUGE 5

Sandi Kojić je mlad i jako pozitivan momak, bavi se privatnim poslom ali i peva. Snimio je nekoliko pesama a najviše se izdvojile pesme “Ljubi ljubi” i “Svirajte mi noćas”. Kojić dolazi iz Ljubljane i 2011 je odneo pobedu u rijalitiju “Dvor”. Veoma dobro se pokazao i gledaoci su od […]

Subscribe US Now