BAHATO I BEZOBRAZNO! Darko Lazić živi po starom! Ne odriče se POROKA, brak mu je u KRIZI, a DUGOVI se gomilaju!

admin
2 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Ništa ga nije promenilo…

Popularni pevač Darko Lazić, pre dve godine je doživeo tešku saobraćaju nezgodu koju je jedva preživeo.
Koliko je pevač bio u kritičnom stanju, najbolje govori podatak da su lekari bili prinuđeni da ga uvedu u veštačku komu, kako bi mu se telo odmorimo i na taj način oporavio.

Nažalost, pevač iz ove situacije nije izvukao nikakvu poruku.
Lazić živi i dalje kako je živeo. Vozi brzo i bez dozvole. I dalje dosta pije, a jedino što je uradio kako treba je činjenica da je uspeo, uz pomoć smanjenja želuca, da skine suvišne kilograme.

Prema rečima koje su sve glasnije, Lazić zadaje glavobolje ljudima koji su stali iza njega, okupili njegove  dugove od zelenaša i na taj način mu sačuvali život.

Lazić do te mene preteruje, da ne odlazi na zakazane intervjue i sastanke, ali kako kažu upućeni, za sada još poštuje odlaske na nastupe, iako mu se i tu desi da zakasni.

Menadžeri koji brinu o njegovoj karijeri kažu da ne znaju više šta će sa njim. Da živi ponovo po starom i da ne mogu da ga kontrolišu, kako priznaju, “zna se zbog čega”!

Postavlja se pitanje da li to “zna se zbog čega”, podrazumeva da se Lazić vratio i narkoticima, o čemu mnogi pričaju, pa ljudi koji mu vode karijeru zbog toga ne mogu da ga kontrolišu i obuzdaju.
Laziću izgleda nema pomoći, jer mu očigledno ne znači ništa to što je dobio drugu šansu za život, snimio dva hita jedan za drugim i ostvario se po drugi put u ulozi oca, što mu takođe nije sveto.

Pevačev brak je na klimavim nogama, jer njegova druga supruga Marina Gagić sve manje ima razumevanja za njegovu neodgovorno i bahato ponašanje, kao i prijatelji i kolege koji mu sve više okreću leđa, a nedavno ga je tužila i bivša supruga Ana Sević, zbog neplaćanja alimentacije.

Oni koji su otkupili njegove dugove, sve manje imaju razumevanja za ovakvo njegovo ponašanje, pa je pitanje kako će se završiti dug od pola miliona evra, koje je pevač priznao da duguje, ne baš naivnim ljudima!
Da li pevač polako klizi niz provaliju ili će se trgnuti, ostaje nam da sačekamo, jer vreme uvek sve najbolje pokaže.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Sjećanje na Mehu Puzića: 13 godina od smrti velikana sevdalinke

Meho Puzić, poznati intepretator sevdalinke, umro je na današnji dan 2007. godine. On je rođen u Odžaku 24. jula 1937. godine. Djetinstvo je proveo u rodnom gradu, gdje se školovao, uporedo se bavio društveno političkim radom kao predsjednik omladine i bio je član kuturno-umjetničkog društva “Posavina”. Oženio se 1962. godine i započeo muzičku […]

Subscribe US Now