BANE PAUNOVIĆ ZA BALKAN STARS : “Pesma je radjena na nekoliko frontova i u nekoliko zemalja, u Bosni, Srbiji, Austriji”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

Nova pesma je izašla pre nedelju dana i ima skoro 500 000 čistih pregleda. Kako si zadovoljan uspehom pesme?

Iskren da budem, veoma sam iznenadjen. Pozitivno naravno, jer nisam imao nekih velikih očekivanja. Znao sam da je pesma dobra, kvalitetna, da ima zdrav tekst, ali u vreme kada prolaze brže pesme i drugačijih tekstova, presrećan sam da su ljudi prepoznali emociju u ovoj pesmi i da je našla svoj put do slušalaca.

Ko su saradnici?

Pesma je radjena na nekoliko frontova i u nekoliko zemalja, u Bosni, Srbiji, Austriji. Autor pesme je Merhad Muračević, talentovani momak za kog će se tek čuti, tekst je radila devojka koju znam godinama, Dušica Matić i bio sam oduševljen kada mi je ponudila tekst koji odgovara mom muzičkom senzibilitetu. O njoj će se isto tek čuti jer piše fenomenalno, što se i da čuti. Sve pohvale vezane za snimanje, master, mix i samo produkciju idu na adresu već proverenih hitmejkera Marka Djuraševića Mahonija i Nemanje Ćamilovića. Ne smem nikako da ne spomenem Bojana Aleksića koji je u svom studiju “EXTREME” izvukao pevački maksimum iz mene i pošteno me izmaltretirao, ali hvala mu na tome, zato sve zvuči ovako fenomenalno.

Da li smatraš da se treba opet vratiti “autorskim pesmama” ili idalje da traje “sindrom” snimanja covera?

Još uvek je aktuelan sindrom snimanja “covera” jer se kolege retko usudjuju na snimanje autorskih pesama. Idu na ” siguricu” što se kaže. Velika su ulaganja potrebna da bi pesma prošla, a danas je gotovo nemoguće predvideti šta bi moglo da prodje kod publike. Naravno, ja sam mišljenja, da u velike hitove “ne treba dirati”, pogotovo ako se interpretacijom pesme ništa novo ne donese. Snimati covere samo da bi se nešto snimilo je po mom mišljenju pogrešno.

Kakvi su ti planovi za naredni period?

Da pesmu što više ispromovišem, da uradim par intervjua i televizijskih emisija, da nastupam što više u narednom periodu i da ugrabim jedno 10 dana da skoknem do mora. U pripremi je još jedna brža pesma koju planiram krajem leta da objavim!

Neka poruka za tvoje prijatelje i pratioce ili kako je modernije reći “fanove” koji verno prate tvoj rad?

Da ih sve puno volim, da sam im zahvalan za svu ljubav i podršku koju mi pružaju iz dana u dan i da slušaju samo dobru muziku!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BALKANSKA ZVEZDA MMA SPORTA SE VRATIO U VELIKOM STILU NOVOM POBEDOM!

foto Kurir Stanislav Krofak Pantera, MMA borac koji dolazi iz Hrvatske je u velikom spektaklu koji je organizovan u Šapcu pred nekoliko stotina, a možda čak i hiljadu gledalaca pobedio domaćeg protivnika! Ovo je Panterina prva borba posle pauze koja je usledila zbog epidemije! U izjavi za naš portal „Pantera“ […]

Subscribe US Now