Bila je OMILJENA Pinkova zvezdicama, a Ivana Peters je NAGOVORILA NA OVO!

Sanja Mišić
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Novo lice na muzičkoj sceni Ivana Babić, mlada pevačica i Tiktokerka, uz koju stoji Ivana Peters, koja i potpisuje Babićkinu prvu pesmu ‘Priđi bliže’, za naš portal je objasnila kako je došlo do ove saradnje.
“Razmišljala sam dugo šta da mi bude prva pesma a onda se sve desilo spontano’ – kaže Ivana. ‘Pošto je moja mentorka Ivana Peters kantautorka, pustila mi je nekoliko melodija na kojima je radila i ja sam izabrala onu koju sam osetila na prvo slušanje. Pošto me Ivana poznaje već 7 godina i gleda me kao svoje dete, bilo joj je lako da napiše tekst koji mi savršeno odgovara.”

Iako je na početku karijere, Ivana nije nepoznata široj publici. Naime, ona se sa 11 godina pojavila u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica, gde je stigla do polufinala. Toliko je brzo napredovala iz nastupa u nastup da su je hvalili svi članovi žirija: Leontina, Jelena Tomašević, Goca Tržan i mnogi drugi. Ivana je posle takmičenja nastavila sa školom pevanja, muzičkom školom i osvojila je brojne nagrade.
U pesmi ‘Priđi bliže’ se obraća svojim vršnjakinjama koje pate i kojima treba kiseonik kad pomisle na neostvarenu ljubav. Produkciju pesme je radio Cobi, a spot 3PM.
Pored pevačke karijere, Ivana je aktivna i na društvenoj mreži TikTok gde je prati više od 20 hiljada pratilaca.

Ivana Babić – Priđi Bliže

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"BEOGRADSKO PROLEĆE" U ZNAKU BOJANA MAROVIĆA!

Tradicionalni Festival ‘Beogradsko proleće’ vratio se na veliku scenu nakon dvadeset godina. Veliki broj kvalitetnih pesma, kao i izvođača probudili su nade publici da ćemo i u narednim godinama imati šta lepo da čujemo. Pesma koja se izdvojila jedinstvenom emocijom je defintivno ‘Živjeti za nas’ Bojana Marovića. Tekst je pisao […]

Subscribe US Now