Bojan Belić kroz “retrovizor” odlazeće godine i planovi za 2020…

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

“Posle 7 godina na televiziji, sledi naredni period kompletnog ludila i razbijanja stereotipa. Trudim se da svaku dosad viđenu formu i način vođenja emisije” razbijem” i učinim gledaoca urednikom, i da se televizija preseli u sobu onih koji nas gledaju. Teško je ići ispred sadašnjeg doživljaja televizije, jer se na Balkanu teško “primaju” standardi zapada ali i istoka koji su tv program napravili da uživaju svi akteri, publika, gosti, voditelj. Trudim se da budem originalan i da sam sebi dajem zadatke, odnosno istražujem granice sopstvenog kreativnog ludila. Da, zašto gosti vole moju emisiju BN KOKTEL, iz prostog razloga što se posle 5 minuta zaborave da su u emisiji i onda kreće, citiram sam sebe, totalna zajebancija.

Da baš to, bez rukavica jer sam shvatio da sva ta kulturna prirodnost pomešana sa nekolokvijalnim govorom postaje dobitna kombinacija. Svako od nas opsuje desetinu puta dnevno, pa su tako zezanje, zajebancija i jebeno dobra šala postale uobičajene reči komunikacije koje prihvataju i gosti, jer su time jednaki sa publikom, prestaju da budu nedodirljivi i šale su maximalno opuštene. Ko novi segment ubačen je PRANK, jer dosta pratim strane programe a vidim da publika to voli. Što se mojih ambicija tiče, one su za naredni period već postavljene. Ne želim da otkrivam šta publika da očekuje ali bićete šokirani.

Moj ludi duh i nekontrolisana energija konačno dopire na pravi način, jer mislim da su emisije koje su nabijene negativnom tenzijom, provociranju gostiju i nekim ličnim frustracijama prošlost. Kao što rekoh, publika neče rijaliti, svađu, tenziju, jer to ima n dnevnopolitičkom nivou, mislimo kao tim BN KOKTELa da ono što će tek gledati kod nas u emisiji, predstavlja budućnost balkanskih tv latenight show programa. Teško je biti prvi jer moraš biti spreman na kritiku i podmetanja ali se svakako isplati kad oaetiš, čuješ i doživiš pohvale svoje publike, “pa ti nisi normalan, koja si ti budala, kako je do jaja fora” e te današnje neisfolirane.

Komplimente priznajem, kao i zaista iskrene pohvale gostiju koji se uvek dobro provedu i zezaju u naših 85 minuta kvalitetne zabave. Muzika je neizoatavni deo, i uvek će biti. Ali daj da je obojimo, obojimo u boju. Zezanja, koje nam svakako nedostaje u moru šarenih laža kako u političkom tako i u tzv zabavnom programu.

Toliko od mene ovoga puta, a mojim vernim gledaocima i svima drugima koji nas podržavaju Srećna Nova Godina, želim vam svima mnogo zdravlja ljubavi, sexa, para i naravno doooooobre za*ebancije…Vaš Bojan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

LEKARI SE SATIMA BORE ZA ŽIVOT ZOKIJA ŠUMADINCA

Vest koja je poput munje  odjeknula putem medija širom naših prostora ali i dijaspore.  Učesnik realitiya Zadruga, Zoki Šumadinac  od danas popodne bori se za život. Zoki Šumadinac od prve minute pojavljivanja na sceci izazvao je kolaps, svi su pisali o njemu, svako je hteo da mu Zoki bude gost. […]

Subscribe US Now