Bojan Šuša za Balkan Stars : “Planiram da nastavim da se bavim muzikom, jer muzika je jednostavno moj život”

Semir Kaljic
5 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Moze li nam reći nešto više o Vama, odakle nam dolazite, čime se bavite ?

Zovem se Bojan Šuša, dolazim iz Nevesinja. Imam 22 godine. Ranije sam se bavio karateom i bio juniorski vicešampion svijeta. Aktivno se bavim muzikom već četiri godine sa svojim bendom.

Da li ste učestvovali na još nekim takmičenjima ovoga ili sličnog tipa?

Učestvovao sam i do sada na raznim takmičenjima i festivalima po Bosni i Hercegovini. Izdvojio bih takmičenje “Zvijezda možeš biti ti” na TV Hayat gdje sam bio finalista.
Takođe učestvovao sam u takmičenju Zvezde Granda, ali morao sam odustati nakon drugog kruga zbog novonastale situacije sa korona virusom.

Da li imate pevačkog uzora i ako imate ko je i zašto baš on?

Moj muzički uzor je Saša Kovačević. Zašto baš on? Ima sve: glas, izgled, a i nisam o njemu slušao ništa u negativnom kontekstu.

Bili ste izbor produkcije, po Vama, koji je to po Vama “X-faktor” da se odluče da Vas podrže u takmičenju “Iskoristi šansu” ?

Mislim da me je produkcija primijetila na ranijim takmičenjima i vidjela moje mogućnosti, jer za minut pjevanja na Instagramu ne može se mnogo pokazati, ni scenski nastup, a ni glasovne mogućnosti.

Uskoro sa Balkan Stars ekipom krećete snimanje “covera” i promocije, šta očekujete od saradnje sa ovom kućom?

Od saradnje sa Balkan Stars ekipom očekujem prije svega korektan i fer odnos, lijepo druženje i ako Bog da i muzički uspjeh.

Planovi za dalje, da li ste postavili neke ciljeve a tiču se muzike ?

Planiram da nastavim da se bavim muzikom, jer muzika je jednostavno moj život. Cilj mi je da pokažem svima šta mogu i koliko mogu, da stvorim ime u muzičkom svijetu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Vizija budućnosti: Samsung predstavio poslednje inovacije na sajmu potrošačke elektronike CES 2021

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je nove proizvode na virtuelnoj konferenciji za medije, organizovanoj u okviru najznačajnijeg međunarodnog sajma potrošačke elektronike CES 2021, i pokazala da nastavlja sa inovacijama kreirajući rješenja koja su fleksibilna, povezana i koriste vještačku inteligenciju, kako bi svakodnevni život učinila besprekornim. „Naš svijet izgleda drugačije […]

Subscribe US Now