Boki Škobalj : Nova pesma na proleće!

Popularni crnogorski pevač Borislav Boki Škobalj u intervjuu za Balkan Stars otkriva svoje impresije o godini iza nas, takmičenjima, ali i planovima za naredni period! Nakon teksta na brojnim portalima širom Balkana, Boki je dobio brojne pozive za nastupe širom bivše Yuge!

Boki, poslednjih mesec dana kod tebe je donelo brojne novitete, možeš li nam reći nešto više o tome?

Da, tako je. Nakon što sam na portalu Balkan Stars najavio moju novu pesmu i saradnju sa najvećim medijskim kućama širom Balkana dobio sam puno poziva mojih prijatelja kao i ljudi koji žele saradnju sa mnom!

Da li ima nešta novo kod tebe ?

Osim što imam puno više nastupa i gostovanja, aktivno sam radio na realizaciji mog “cover-a” koji izlazi u martu. U pitanju je pesma mog kolege iz Srbije i bila je veliki hit. Uskoro ćete saznati nešto više o tome!

Godina iza nas, kako ćeš je pamtiti?

2019-tu ću pamtiti po mnogo čemu. Uradio sam single “STARI MOJ” koja je posvećena pokojnom ocu koja za mene puno znači !

Planovi za naredni period ?

Klavijaturista Milan Mićko Peroševic i ja radimo na toj obradi. Zbog nastupa malo kasnimo, ali obojica se nadamo da ćemo privest i to kraju uskoro. Želim da se zahvalim svima na velikoj podršci a posebno Balkan Stars produkciji i drugim medijskim kućama koji me podržavaju!

Povezane vesti

Leave a Comment