BOSANSKI REP OSVAJA ITALIJU!

admin
0 0
Read Time:39 Second

Reper 34Side koji godinama živi u Italiji osvojio je srce italijanske rep scene a svoju muziku uspješno prezentuje i na našim prostorima.

Koliko je za kratko vrijeme uspio da osvoji srce italijana i cjelog regiona govori i podatak da se uvrstio među top 10 akutelnih izvođača a poznato je da i sarađuje sa reperima koji su Italiji i te kako poznati.

Posebno raduje 34Side je i saradnja sa uspješnim muzičarem Lucariello koji je ovdašnjoj publici poznat po vrhunskoj muzici u popularnoj seriji Gomora koja obara sve rekorde širom Evrope i Amerike.

Da kvalitet nađe put po slušaoca dokazuje upravo i naš reper, koji sa ponosom ističe da je sa Balkana gdje je muzika život i da je to jezik koji razumije cjeli svijet.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"OKO MOJE" U IZVOĐENJU ANTONIJE GOGOVSKE!

U društvu odabranih, na jedinstvenoj sceni ‘Skala”, uz mnoštvo efekata i plesača, fenomenalna Antonia je predstavila svoju novu pesmu ‘Oko moje’.U istom momentu kako to samo rade profesionalci izašao je i spot na YouTube kanalu IDJ Videos.Raskošna lepota i vatreni mentalitet prate svaki takt ove energične pesme. Muziku je radio […]

Subscribe US Now