BOŽANA PUDAR ZA BALKAN STARS : ” Želim da nastavim da se bavim pevanjem, pogotovo kada završim srednju školu”

Semir Kaljic
8 0
Read Time:2 Minute, 40 Second

Božana Pudar , drugoplasirana po izboru produkcije u intervjuu za naš portal govori o ljubavi prema duhovnoj muzici, o pevačkim uzorima kao i planovima za budućnost!

Odakle nam dolazite i kada se probudila ljubav prema muzici ?

Živim u Ravnom Topolovcu, blizu Zrenjanina. Imam 18 godina. Idem u srednju školu, smer ekonomski tehničar. Treći sam razred.
Ljubav za muziku postoji od najmlađih dana. Kao dete, mnogo sam volela da pevam i slušam uspavanke i dečije pesmice, zatim učestvovanja na školskim priredbama, a posebno radosnu emociju izazivali su slušanje i gledanje Božićnih i Vaskršnjih pesmica i video spotova. Ljubav za muzikom postoji od najmlađih dana.

Kada ste odlučili da se bavite muzikom?

Što se tiče bavljenja muzikom, ozbiljnija priča počinje kada sam se priključila akciji: ,, Zavoli, voli! Glas Srbije!”, a koju predvodi Maja Kovačević, publicista, novinar i urednik Kraljevskih novina. U akciji sam imala priliku da upoznam divne ljude i da dodatno usavršim svoje muzičke sposobnosti. U okviru ovog akcijskog programa, na moju veliku radost i oduševljenje, bilo mi je omogućeno da zajedno sa svojim mlađim bratom učestvujem u snimanju spota za Vaskršnju pesmu: ,, Hristos Vosta” u izvođenju pevačke grupe Vitlejem iz Beograda. Takodje, ono što mi se dopada je što su svi organizatori i učesnici veoma aktivni i angažovani, što rezultuje većim brojem snimljenih pesama i spotova u kratkom vremenskom periodu. Ipak, verovatno najveći pomak je napravljen onog trenutka kada sam postala učesnik ovog takmičenja. Moram da napomenem da mi je velika čast što sam dobila priliku da budem deo svega ovoga, i da ni sama nisam mogla da očekujem da ću stići do finala, a pritom biti i

Da li imate pevačkog uzora?

Kada je reč o mojim pevackim uzorima, izdvojila bih Katarinu Bozic, dirigenta i vokalnog solistu uglavnom duhovne pravoslavne i tradicionalne muzike. Redovno slušam i pratim njen rad i izvodjenja i oduševljena sam njenim raskošnim talentom. Poželela sam da i ja krenem u istom pravcu. Takođe, i Katarina je član naše akcije: ,,Zavoli, voli! Glas Srbije!”

Kako bi ocenili i opisali saradnju sa produkcijom Balkan Stars ?

Od samog početka, saradnja sa “Balkan Starsom” je bila veoma korektna. Drago mi je da se u oba kruga takmičenja prijavilo mnogo takmičara što ukazuje na veliko poverenje mladih i talentovanih ljudi prema vašoj produkciji, a i velikoj želji da jednoga dana budu uspešni u muzičkoj umetnosti. Za glasanje u svakom krugu bilo je dovoljno vremena. Mnogo lepih izvedbi je bilo i ja sam prezadovoljna. Radujem se našoj budućoj saradnji.

Svoji planovi po pitanju muzičke karijere ?

Veoma mi je drago zbog uspeha u ovom takmičenju. To je za mene jedno prelepo iskustvo koje je dobrodošlo u pravo vreme. Zahvalna sam produkciji i za nagradu koju sam dobila, a koja je san mnogih mladih ljudi. Naravno, želim da nastavim da se bavim pevanjem, pogotovo kada završim srednju školu. Za sada, nastaviću da pevam za crkvenom pevnicom u prelepom hramu moga sela i nastaviću da budem aktivni član akcije: “Zavoli, voli! Glas Srbije”. Još jednom želim da se zahvalim produkciji ,, Balkan Starsa”. Zahvalna sam i svim dobrim ljudima koji su me sve vreme takmičenja podržavali glasanjem i porukama.
Hvala dragom Bogu za sve što mi je dao!

Happy
Happy
75 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
25 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Upoznajte novi essence extreme shine volume sjaj za usne!

Beauty brend essence donosi nam novi extreme shine volume sjaj za usne. Radi se, zapravo, o relaunchu dobro poznatog shine, shine shine sjaja. Sjaj za usne govori više od riječi! Bez obzira da li je providan, u nježno ružičastoj ili intenzivnoj fuksija boji, sjaj za usne make up-u daje svjež […]

Subscribe US Now