“Bože daj”, poručuje Mile Kitić

Semir Kaljic
1 0
Read Time:39 Second

Nema ni nedelju dana kako je Elena Kitić, ćerka folkera Mileta Kitića i Marte Savić predstavila spot za novu pesmu “Psh, psh” kojom je napravila pravu pometnju, a sad se i pevač po uzoru na svoju naslednicu oglasio na društvenim mrežama. 

Iako je dugo razmišljao da li je pametno da izbaci novi singl u vreme kada nema nastupa, pevač je odlučio da svoju vernu publiku ipak nagradi.

Kako je najavio na Instagramu, novu pesmu pod nazivom “Bože daj” predstaviće u sredu, 21. oktobra u 18 časova, što je naišlo na oduševljenje mnogobrojnih fanova širom regiona. 

– Jedva čekamo, Kralju, znamo da će biti hit – samo su neki od komentara ispod tizera novog spota koji možete da pogledate u nastavku.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tamara Milutinović PROGOVORILA O PROBLEMIMA na snimanju: “Nikada mi se nije desilo OVAKO NEŠTO. Ništa nije slutilo da će doći DO OVOGA!” (VIDEO)

Tamara Milutinović je poznata kao neko ko ne prepušta ništa slučaju, ali desi se da neke stvari nekada krenu onako kako nije planirano. Tamara Milutinović je poznata kao neko ko ne prepušta ništa slučaju, ali desi se da neke stvari nekada krenu onako kako nije planirano. Naime, Tamara je sa […]

Subscribe US Now