Braja o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović: Ovo nisam doživeo 30 godina

admin
0 0
Read Time:47 Second

Pevačica Ana Nikolić najstrašnije je ponizila i uvredila svoju mladu koleginicu Milicu Pavlović, navode fanovi pevačica na mrežama, nakon što je objavila demo verziju njene pesme i sada je peva na nastupima kao svoju.

Milica Pavlović je objavila pesmu „Provereno“ na svom najnovijem studijskom albumu. Ana Nikolić, kad je videla da je pesma postala hit, izbacila je na drušvenim mrežama svoju demo verziju iste pesme i prisvojila je kao svoju, iako je nije platila i svojevremeno je od nje odustala.

Fanovi na društvenim mrežama su besni na pevačicu koja svoju demu verziju, sa malo drugačijim tekstom, peva i na nastupima.

Hitmejker Dragan Brajović Braja, tekstopisac pomenute numere, kaže da ovo nije doživeo za trideset godina na estradi.

“Slučaj je fabrikovan, nisam to doživeo za 30 godina rada na estradi. Nemam komentar. Pesma je pisana za Milicu Pavlović”, rekao je Braja za Nova.rs.

izvor Nova.rs

Foto : E-Stock, Nova.rs/video, Filip Krainčanić/ Nova.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"IDEMO PONOVO" PANTERA ZATRAŽIO REVANŠ !

Nakon velikog spektakla i borbe izmedju Pantere i Patrika Čelića u kome je pobedu na kraju odneo Patrik sudijskom odlukom, Pantera je zvanično uputio zahtev za revanš i kako on kaže očekuje da će protivnička strana prihvatiti! Foto: instagram.com/stanislav_pantera_krofak

Subscribe US Now