BSTARS MODELS DANIJELA VELEUŠIĆ:

admin
5 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Predstavi se …

Pozdrav, moje ime je Danijela Veleušić, rođena sam 22.04.2004.godine. Živim u jednom malom gradu u Republici Srpskoj, grad Kneževo nadomak Banja luke, tu idem i u srednju školu i volim moje malo Kneževo.

Jedna si od najpoznatijih zaštitnih lica BStars Models, koja je tajna “božanske lepote”?

Hmm pa nema neke posebne tajne, volim da kažem rođena sam pod srećnom zvijezdom, sve su djevojke lijepe samo neke znaju to da iskoriste a neke ne… Tajna je samo u tome sto treba da svoji ljepotu održavamo i usmjerimo ka nekom većem cilju.

Po profesiji si …

Bstars Models je najmladja modna agencija koja u sklopu BS Media ” puca na visoko”, da li imate želju da se oprobate u nekoj emisiji ili možda pak vidite sebe pored modela vidite sebe i kao možda “marketing mendžer”?

Po profesiji sam model, ali to još nije prava profesija jer se još školujem, isto tako sam i mlada i skoro sam počela ovim poslom da se bavim, planiram da upišem fakultet i da se posvetim tom poslu, tek tad ce to biti moja zvanična profesija. Ako ne odluka u nekom drugom smijeru kao što je gluma ili voditelj…

Gde sebe vidiš za 5 a gde za 10 godina?

Želja ima uvijek, naravno i to mi je želja, svakako bi voljela da se oprobam u svijetu voditelja, čini mi se kao jako zahtjevan ali interesantan posao, ja sam jako komunikativna osoba i mislim da ne bi imala problema. Sto se tiče “marketing mandžer” voljela bi se isprobati i tu, pa ako se snađem u tom poslu sto da ne, znate kako se kaze “od viška glava ne boli”.

Zamisli želju i reci nam, jer mi smo tu da je ostvarimo?

Ja sam osoba koja ne želi puno, eto ta jedna moja zelja kroz priču sam je i rekla malo, voljela bi da budem jako uspješna da se oprobam u dosta toga i naravno da uspijem u svemu.

POSETI SAJT

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BSTARS MODELS ZORANA STANKOVIĆ: " Voljela bih da radim za mnoge poznate brendove, da budem u raznim spotovima, kao i to da okušam sreću kao voditelj"

Predstavi se … Zorana Stanković. Imam 21 godinu. Živim u Banja Luci. Jedna si od najpoznatijih zaštitnih lica BStars Models, koja je tajna “božanske lepote”? Tajna lijepog izgleda nije samo njega. Na dobar izgled utiču ishrana i raspoloženje. Svaka osoba koja želi lijepo izgledati treba voditi zdrav život. Paziti ma […]

Subscribe US Now